S symyvz Üye Kayıtlı Üye 9 Ekim 2025 113 19 13 32 Cumartesi 23:34 Konu Sahibi Konu Sahibi symyvz #1 Kızlar 10.gün erken mi? B-hcg sıfır çıktı bu akşam ben pozitifse bile belki 5-10 vs çıkar diye düşünüyordum. Kesin negatif mi sizce
Kızlar 10.gün erken mi? B-hcg sıfır çıktı bu akşam ben pozitifse bile belki 5-10 vs çıkar diye düşünüyordum. Kesin negatif mi sizce
S sevonunkalbi Üye Kayıtlı Üye 10 Ocak 2025 186 25 13 25 Pazar 00:18 Konu Sahibi Konu Sahibi symyvz #2 symyvz .!.: Kızlar 10.gün erken mi? B-hcg sıfır çıktı bu akşam ben pozitifse bile belki 5-10 vs çıkar diye düşünüyordum. Kesin negatif mi sizce Genişletmek için tıkla... Bnm 13 günde test yaptım negatif çıkmıştı adetinize ne kdr var
symyvz .!.: Kızlar 10.gün erken mi? B-hcg sıfır çıktı bu akşam ben pozitifse bile belki 5-10 vs çıkar diye düşünüyordum. Kesin negatif mi sizce Genişletmek için tıkla... Bnm 13 günde test yaptım negatif çıkmıştı adetinize ne kdr var
S symyvz Üye Kayıtlı Üye 9 Ekim 2025 113 19 13 32 Pazar 00:20 Konu Sahibi Konu Sahibi symyvz #3 sevonunkalbi .!.: Bnm 13 günde test yaptım negatif çıkmıştı adetinize ne kdr var Genişletmek için tıkla... Yaa üzüldüm 6 gün var. Erken mi yaptım acaba yükselir mi?
sevonunkalbi .!.: Bnm 13 günde test yaptım negatif çıkmıştı adetinize ne kdr var Genişletmek için tıkla... Yaa üzüldüm 6 gün var. Erken mi yaptım acaba yükselir mi?
S sevonunkalbi Üye Kayıtlı Üye 10 Ocak 2025 186 25 13 25 Pazar 00:20 Konu Sahibi Konu Sahibi symyvz #4 symyvz .!.: Yaa üzüldüm 6 gün var. Erken mi yaptım acaba yükselir mi? Genişletmek için tıkla... Erken bence Allahtan ümit kesilmez benim de adet olmama 3 gün var hala dua ediyorum
symyvz .!.: Yaa üzüldüm 6 gün var. Erken mi yaptım acaba yükselir mi? Genişletmek için tıkla... Erken bence Allahtan ümit kesilmez benim de adet olmama 3 gün var hala dua ediyorum
S symyvz Üye Kayıtlı Üye 9 Ekim 2025 113 19 13 32 Pazar 00:21 Konu Sahibi Konu Sahibi symyvz #5 sevonunkalbi .!.: Erken bence Allahtan ümit kesilmez benim de adet olmama 3 gün var hala dua ediyorum Genişletmek için tıkla... Yaa inşallah yükselir ikimizin de ilk aşılamanız mı?
sevonunkalbi .!.: Erken bence Allahtan ümit kesilmez benim de adet olmama 3 gün var hala dua ediyorum Genişletmek için tıkla... Yaa inşallah yükselir ikimizin de ilk aşılamanız mı?
S sevonunkalbi Üye Kayıtlı Üye 10 Ocak 2025 186 25 13 25 Pazar 00:22 Konu Sahibi Konu Sahibi symyvz #6 symyvz .!.: Yaa inşallah yükselir ikimizin de ilk aşılamanız mı? Genişletmek için tıkla... Evet ilk aşılama sizin
symyvz .!.: Yaa inşallah yükselir ikimizin de ilk aşılamanız mı? Genişletmek için tıkla... Evet ilk aşılama sizin
S symyvz Üye Kayıtlı Üye 9 Ekim 2025 113 19 13 32 Pazar 00:23 Konu Sahibi Konu Sahibi symyvz #7 sevonunkalbi .!.: Evet ilk aşılama sizin Genişletmek için tıkla... Benim de ilk. İlk tedavim bu daha önce çatlatma da yapmadık
sevonunkalbi .!.: Evet ilk aşılama sizin Genişletmek için tıkla... Benim de ilk. İlk tedavim bu daha önce çatlatma da yapmadık
S symyvz Üye Kayıtlı Üye 9 Ekim 2025 113 19 13 32 Pazar 00:24 Konu Sahibi Konu Sahibi symyvz #8 sevonunkalbi .!.: Evet ilk aşılama sizin Genişletmek için tıkla... Beraber bekleyelim o halde. Sonucu yazın mutlaka
sevonunkalbi .!.: Evet ilk aşılama sizin Genişletmek için tıkla... Beraber bekleyelim o halde. Sonucu yazın mutlaka
S sevonunkalbi Üye Kayıtlı Üye 10 Ocak 2025 186 25 13 25 Pazar 00:27 Konu Sahibi Konu Sahibi symyvz #9 symyvz .!.: Benim de ilk. İlk tedavim bu daha önce çatlatma da yapmadık Genişletmek için tıkla... Benim 4 ekimde çatlatma iğnesi 6 ekimde de aşılama yapılmıştı sizin çatlatma iğnesi yapılmadan mı aşılama yapıldı anlayamadım
symyvz .!.: Benim de ilk. İlk tedavim bu daha önce çatlatma da yapmadık Genişletmek için tıkla... Benim 4 ekimde çatlatma iğnesi 6 ekimde de aşılama yapılmıştı sizin çatlatma iğnesi yapılmadan mı aşılama yapıldı anlayamadım
S sevonunkalbi Üye Kayıtlı Üye 10 Ocak 2025 186 25 13 25 Pazar 00:28 Konu Sahibi Konu Sahibi symyvz #10 symyvz .!.: Beraber bekleyelim o halde. Sonucu yazın mutlaka Genişletmek için tıkla... Allahım büyük ol der oluverir inşallah güzel sonuclar alalım
symyvz .!.: Beraber bekleyelim o halde. Sonucu yazın mutlaka Genişletmek için tıkla... Allahım büyük ol der oluverir inşallah güzel sonuclar alalım
S symyvz Üye Kayıtlı Üye 9 Ekim 2025 113 19 13 32 Pazar 00:30 Konu Sahibi Konu Sahibi symyvz #11 sevonunkalbi .!.: Benim 4 ekimde çatlatma iğnesi 6 ekimde de aşılama yapılmıştı sizin çatlatma iğnesi yapılmadan mı aşılama yapıldı anlayamadım Genişletmek için tıkla... Yok hayır, aşılama yapmadan önce yumurta büyütme çatlatma tedavisi yapmadık demek istedim. Benim de 7 ekim çatlatma 9 ekim aşılama.
sevonunkalbi .!.: Benim 4 ekimde çatlatma iğnesi 6 ekimde de aşılama yapılmıştı sizin çatlatma iğnesi yapılmadan mı aşılama yapıldı anlayamadım Genişletmek için tıkla... Yok hayır, aşılama yapmadan önce yumurta büyütme çatlatma tedavisi yapmadık demek istedim. Benim de 7 ekim çatlatma 9 ekim aşılama.
S sevonunkalbi Üye Kayıtlı Üye 10 Ocak 2025 186 25 13 25 Pazar 09:49 Konu Sahibi Konu Sahibi symyvz #12 symyvz .!.: Yok hayır, aşılama yapmadan önce yumurta büyütme çatlatma tedavisi yapmadık demek istedim. Benim de 7 ekim çatlatma 9 ekim aşılama. Genişletmek için tıkla... Hayırlısı bakalım güzel haberlerini bekliyoruz
symyvz .!.: Yok hayır, aşılama yapmadan önce yumurta büyütme çatlatma tedavisi yapmadık demek istedim. Benim de 7 ekim çatlatma 9 ekim aşılama. Genişletmek için tıkla... Hayırlısı bakalım güzel haberlerini bekliyoruz