Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bnm 13 günde test yaptım negatif çıkmıştı adetinize ne kdr varKızlar 10.gün erken mi? B-hcg sıfır çıktı bu akşamben pozitifse bile belki 5-10 vs çıkar diye düşünüyordum. Kesin negatif mi sizce
![]()
Yaa üzüldümBnm 13 günde test yaptım negatif çıkmıştı adetinize ne kdr var
Erken bence Allahtan ümit kesilmez benim de adet olmama 3 gün var hala dua ediyorumYaa üzüldüm6 gün var. Erken mi yaptım acaba yükselir mi?
Yaa inşallah yükselir ikimizin deErken bence Allahtan ümit kesilmez benim de adet olmama 3 gün var hala dua ediyorum
Evet ilk aşılama sizinYaa inşallah yükselir ikimizin deilk aşılamanız mı?
Benim de ilk. İlk tedavim bu daha önce çatlatma da yapmadıkEvet ilk aşılama sizin
Beraber bekleyelim o halde. Sonucu yazın mutlakaEvet ilk aşılama sizin
Benim 4 ekimde çatlatma iğnesi 6 ekimde de aşılama yapılmıştı sizin çatlatma iğnesi yapılmadan mı aşılama yapıldı anlayamadımBenim de ilk. İlk tedavim bu daha önce çatlatma da yapmadık
Allahım büyük ol der oluverir inşallah güzel sonuclar alalımBeraber bekleyelim o halde. Sonucu yazın mutlaka![]()
Yok hayır, aşılama yapmadan önce yumurta büyütme çatlatma tedavisi yapmadık demek istedim. Benim de 7 ekim çatlatma 9 ekim aşılama.Benim 4 ekimde çatlatma iğnesi 6 ekimde de aşılama yapılmıştı sizin çatlatma iğnesi yapılmadan mı aşılama yapıldı anlayamadım
Hayırlısı bakalım güzel haberlerini bekliyoruzYok hayır, aşılama yapmadan önce yumurta büyütme çatlatma tedavisi yapmadık demek istedim. Benim de 7 ekim çatlatma 9 ekim aşılama.