Hayirli olsun canim. Peki sizde de adet sancisi gibi belirtiler var miydiMerhaba bende aşılama yaptırmıştım hamileyim inşallah siz de pozitif görürsünüz
Evet adet olcak gibi göğüs hassasiyeti bel ağrısı vardıHayirli olsun canim. Peki sizde de adet sancisi gibi belirtiler var miydi
Cok mutlu oldum ozamn. Inslalh bende adet olmam hayirli haberleri alirimEvet adet olcak gibi göğüs hassasiyeti bel ağrısı vardı
Allah anali babali büyütsün insallh. Cok sevindim. Hergün adet olacakmış gbi kasik agrilarim var . Cok şükür daha gelmedi ama korkuyordum. Birazda olsa icim rahatladi tesekkurlerBir hafta boyunca ha adet oldum ha olacağım derken hamile olduğumu öğrendim ben de
Ne zaman yaptiracaksiniz testi? Burada okuyorum herkesin doktoru 12gun 14 gün demiş, benim doktorum 17 gün dedi. Tabii insan sabırsızlanıyor. Çatlatma iğnesi etkisi ne zaman geçer? Kaçıncı gün yaptirabiliriz en erken?Cok mutlu oldum ozamn. Inslalh bende adet olmam hayirli haberleri alirim
İnşallahCok mutlu oldum ozamn. Inslalh bende adet olmam hayirli haberleri alirim
20 sinde dedi doktorum. 3 gun sonra yabi 14.Gün. ben test yaptirmayip bekleyeyim diyorum. 20 si test günüm 21 i adet günüm.Ne zaman yaptiracaksiniz testi? Burada okuyorum herkesin doktoru 12gun 14 gün demiş, benim doktorum 17 gün dedi. Tabii insan sabırsızlanıyor. Çatlatma iğnesi etkisi ne zaman geçer? Kaçıncı gün yaptirabiliriz en erken?
Anladim teşekkür ederim, inşallah güzel haberler alırsınız.20 sinde dedi doktorum. 3 gun sonra yabi 14.Gün. ben test yaptirmayip bekleyeyim diyorum. 20 si test günüm 21 i adet günüm.
Allahtan ümit kesilmez hiçbir zaman canım sen umut etmeye devam olarak olur inşallah allahın izniyle.. çok teşekkür ederim güzel dileklerin içinAllah anali babali büyütsün insallh. Cok sevindim. Hergün adet olacakmış gbi kasik agrilarim var . Cok şükür daha gelmedi ama korkuyordum. Birazda olsa icim rahatladi tesekkurler
ne yaptınız acaba sonucunuz ne olduMerhaba kizlar. Bugün asilamanin 10. Günü. 20 si test günüm. Vakit yaklaştıkça icimde hem heyecan hem korku var. Artik negatif görmek istemiyorum. Bugun sabahtan beri sanki adet olacakmış gibi sancilarim oluyor. Adet tarihim 21. Daha adetime de cok var fakat kasiklarim belim ağrıyor. Bna umut olabilecek birileri var mi lütfen. Destege umuda okadar cok ihtiyacim var ki. Lutfen yardimci olir musunuz
Malesef sonuc negatif canm olmadine yaptınız acaba sonucunuz ne oldu
Hayırlısı inşallah canım Allah en kısa zamanda nasip etsinMalesef sonuc negatif canm olmadi
Insallh cnm . Allahim isteyen herkese nasip.etsinHayırlısı inşallah canım Allah en kısa zamanda nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?