Merhaba aşılamanın 11. Günü çatlama iğnesinin 13. Günü testim böyle çıktı iğnenin etkisi geçmiş midir hamileyim lütfen çok merak ediyorum
Eki Görüntüle 3626609
Çok teşekkür ederim Rabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın sizce varmı bişeyİnşallah gebelik oluşmuştur Allah’ın izniyle ovitrellenin etkisi bitmiştir umarım bebeğin seninledir Rabbim yüzünü güldürsün inşallah
Çok teşekkür ederim Rabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın sizce varmı bişey
Benimde böyleydi flash açıp flash ile bakıyordum çizgiye o derece siliktiMerhaba aşılamanın 11. Günü çatlama iğnesinin 13. Günü testim böyle çıktı iğnenin etkisi geçmiş midir hamileyim lütfen çok merak ediyorum
Eki Görüntüle 3626609
Çok sevindim Allâh bağışlasın size inşallah benim de öyledirBenimde böyleydi flash açıp flash ile bakıyordum çizgiye o derece siliktibir hafta geçti yeniden test yaptım kıpkırmızı oldu ikinci çizgi
evet canım çizgi çok net...Bence gebesin hayırlı olsun.İnşallah kanda da güzel sonuç çıkar :)Arkadaşlar 12. Günü aynı marka aynı test hiç çıkmadı bugün 13. Gün tekrar çizgi geldi bu hamile olduğumu mu gösteriyor yarın beta günüm
Eki Görüntüle 3627367
Aminnn inşallah yarabbim peki adet olacakmış gibi ağrı normal mi sanki adet olacam gibi karnım ağrıyorevet canım çizgi çok net...Bence gebesin hayırlı olsun.İnşallah kanda da güzel sonuç çıkar :)
Normal... Öyle olması çok normal.Aminnn inşallah yarabbim peki adet olacakmış gibi ağrı normal mi sanki adet olacam gibi karnım ağrıyor
Ayyy hadi inşallah teşekkür ederim çok çokNormal... Öyle olması çok normal.
Evet 14. Günü verdim negatif maalesefMerhaba sonucunuz ne oldu acaba kan verdiniz mi
Çok üzüldüm inşallah bir dahaki sefere nasip olurEvet 14. Günü verdim negatif maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?