Aşılamanın 11. Günü gebelik testi silik hamilemiyim

sevdabyr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2025
18
4
1
27
Merhaba aşılamanın 11. Günü çatlama iğnesinin 13. Günü testim böyle çıktı iğnenin etkisi geçmiş midir hamileyim lütfen çok merak ediyorum
IMG_20250805_123202.webp

Merhaba aşılamanın 11. Günü çatlama iğnesinin 13. Günü testim böyle çıktı iğnenin etkisi geçmiş midir hamileyim lütfen çok merak ediyorum
Eki Görüntüle 3626609

İnşallah gebelik oluşmuştur Allah’ın izniyle ovitrellenin etkisi bitmiştir umarım bebeğin seninledir Rabbim yüzünü güldürsün inşallah 🙏

İnşallah gebelik oluşmuştur Allah’ın izniyle ovitrellenin etkisi bitmiştir umarım bebeğin seninledir Rabbim yüzünü güldürsün inşallah 🙏
Çok teşekkür ederim Rabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın sizce varmı bişey

Çok teşekkür ederim Rabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın sizce varmı bişey

Amin canım inşallah testinin markası nedir ben gördüm pembe çizgiyi bence var Rabbim tamamına erdirsin inşallah 🤲🥰

Maşallah 🧿 Çizgi görünüyor net…Lakin ovitrelle etkisi geçmiştir inşallah.12.günden sonra etkisi azalıyor deniyordu…İnşallah bebektir💓 Hayırlı haberlerini bekliyoruz.

İnşAllah çok sabırsızım heyecanlıyım yarın sabah tekrardan yapıcam testi lütfen dua edin 🙏çok duaya ihtiyacım var 🥺

Arkadaşlar az önce tekrar yaptım aynı marka ama şekli farklıydı bunun, hiçbir şey çıkmadı silik çizgi bile koruma çizgisi bile çıkmadı 🥺🥺🥺🥺

Arkadaşlar 12. Günü aynı marka aynı test hiç çıkmadı bugün 13. Gün tekrar çizgi geldi bu hamile olduğumu mu gösteriyor yarın beta günüm
IMG_20250807_130913.webp

Back
X