Çizgi görünüyor yavrum benimde 16. Günüm 12. Günü negatifti kanda bende yarın kan vericem bugun erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı 2 gün daha bekleyip kan verebilirsinNeden kimse görmüyor
Çizgi görünüyor yavrum benimde 16. Günüm 12. Günü negatifti kanda bende yarın kan vericem bugun erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı 2 gün daha bekleyip kan verebilirs
Rabbim güzel sonuçlar nasip etsin ikimize de testinizi fotoğrafı varmıÇizgi görünüyor yavrum benimde 16. Günüm 12. Günü negatifti kanda bende yarın kan vericem bugun erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı 2 gün daha bekleyip kan verebilirsin
Bu şekilde çıktıRabbim güzel sonuçlar nasip etsin ikimize de testinizi fotoğrafı varmı❤
Bu şekilde çıktı
Merhaba sunucunuz nasıl benim 14. Günü negatif çıktı ama hala regl olmadım bilmiyorum o zaman neden bu test böyle çıktı gerçekten kafam çok karışıkBu şekilde çıktı
Merhaba evet PCOS var ilk aşılama oldum 14. Günü beta negatif çıktı doktoru aradım ilaçları bırak regl olursun dedi hala olmadım bekliyorumKızlar inşallah bebişler sizinledirilk aşılama mı? Birde pkosunuz var mı?? Ben de aşılama olucamda çok merak ediyorum
Adet oldum ben biraz daha bekle aşılamanın 16. Günü adet olmuştum benMerhaba sunucunuz nasıl benim 14. Günü negatif çıktı ama hala regl olmadım bilmiyorum o zaman neden bu test böyle çıktı gerçekten kafam çok karışık
Bugün 17. Günü bende adet oldum hakkımızda hayırlısı inşallah Rabbim kucağımızı boş bırakmasınAdet oldum ben biraz daha bekle aşılamanın 16. Günü adet olmuştum ben
Merhaba bende bu ay ilk kez asilama yaptıracağım. Yaklaşık 2 yıldır gebelik olusmadi. Süreç nasil ilerliyor bilgilendirebilir misinizBugün 17. Günü bende adet oldum hakkımızda hayırlısı inşallah Rabbim kucağımızı boş bırakmasın
Ne zaman yaptıracaksınız acaba? Benimde iki senedir olmuyo çocuğum. Adet olmayı bekliyorum sonrasında aşılama olacak ama bu ay geç yumurtladım bi iki haftam daha var. Ve bende pkos var. 24 haziranda hsg çekildim eşimde test verdiMerhaba bende bu ay ilk kez asilama yaptıracağım. Yaklaşık 2 yıldır gebelik olusmadi. Süreç nasil ilerliyor bilgilendirebilir misiniz
Şuan adet olmayı bekliyorum. Olursam doktora gideceğim. Planlama yapacaktır diye düşünüyorum. Bana tam olarak pcos tanısı da konulmadi yatkınlık var demişti bir doktor. Geçen sene Eylül de hsg cektim. Esim de o zaman örnek vermişti. Sonrasi da epey uğraştık ama yine olusmadi maalesef..Ne zaman yaptıracaksınız acaba? Benimde iki senedir olmuyo çocuğum. Adet olmayı bekliyorum sonrasında aşılama olacak ama bu ay geç yumurtladım bi iki haftam daha var. Ve bende pkos var. 24 haziranda hsg çekildim eşimde test verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?