Asilamanin 13.günü kocamn bir negatif

Sefes01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2020
873
360
53
Bugün catlatma ignesinin 15 asilamanin 13.günü. evde test vardi merakima yenik düşüp test yaptim ve negatif malesef. Benm gibi negatifi görüp pozitife dönen var mi

Bugün catlatma ignesinin 15 asilamanin 13.günü. evde test vardi merakima yenik düşüp test yaptim ve negatif malesef. Benm gibi negatifi görüp pozitife dönen var mi
Aşılama değil ama çatlatma iğnesi ile gebe kaldım 13.gün negatif 14 silik 15 de pozitif görmüştüm. Çatlatma iğnesi 16.güne kadar umut var Bi kaç gün daha bekleyin adet olmadığınız sürece umut hep var

Aşılama değil ama çatlatma iğnesi ile gebe kaldım 13.gün negatif 14 silik 15 de pozitif görmüştüm. Çatlatma iğnesi 16.güne kadar umut var Bi kaç gün daha bekleyin adet olmadığınız sürece umut hep var
Cok teskkr ederim. Icim rahatladi yarin yine test yapacağım. Alalhim sizinde evladinizi kucağınıza almayi nasip etsin. Bnaa da dua eder misin

Benimde bugün 13.gün, negatif çıktı. Umut var mı sizce?

En büyük yıkımda 13.günü idrarda pozitif verip ertesi günde kanda kocaman negatifi görmek 🥺
Allah herkese hayırlı evlatlar versin kimsenin kucağını boş bırakmasın 🤲🏻

Back
X