Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bugün catlatma ignesinin 15 asilamanin 13.günü. evde test vardi merakima yenik düşüp test yaptim ve negatif malesef. Benm gibi negatifi görüp pozitife dönen var mi
Bugün catlatma ignesinin 15 asilamanin 13.günü. evde test vardi merakima yenik düşüp test yaptim ve negatif malesef. Benm gibi negatifi görüp pozitife dönen var mi
Aşılama değil ama çatlatma iğnesi ile gebe kaldım 13.gün negatif 14 silik 15 de pozitif görmüştüm. Çatlatma iğnesi 16.güne kadar umut var Bi kaç gün daha bekleyin adet olmadığınız sürece umut hep var
Aşılama değil ama çatlatma iğnesi ile gebe kaldım 13.gün negatif 14 silik 15 de pozitif görmüştüm. Çatlatma iğnesi 16.güne kadar umut var Bi kaç gün daha bekleyin adet olmadığınız sürece umut hep var
En büyük yıkımda 13.günü idrarda pozitif verip ertesi günde kanda kocaman negatifi görmek
Allah herkese hayırlı evlatlar versin kimsenin kucağını boş bırakmasın