• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılamanın 14. Günü

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

mervoshh

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2021
119
82
48
31
image.webp
Merhabalar kızlar bugün aşılamamın 14. Günü idrarti testi yaptım ilk 10 dkkda hiçbişey çıkmadı testi attım sonra yeniden bakmak istedim yarım saat sonra böyle belirsiz bir çizgi çıkmış sizce yalancı çizgi mi siz de görüyor musunuz

Eki Görüntüle 2965647 Merhabalar kızlar bugün aşılamamın 14. Günü idrarti testi yaptım ilk 10 dkkda hiçbişey çıkmadı testi attım sonra yeniden bakmak istedim yarım saat sonra böyle belirsiz bir çizgi çıkmış sizce yalancı çizgi mi siz de görüyor musunuz
Bence sabah ilk idrarla yap. Bana da iki kez böyle oldu çöpe attıktan sonra baktım yani baya zaman geçmişti. Kan verdiğim de negatif çıkmıştı

10 dakika sonra uzun olmuş bencede sabah ilk idrarla deneyin ve bence kan verin ilk fırsatta

Bence sabah ilk idrarla yap. Bana da iki kez böyle oldu çöpe attıktan sonra baktım yani baya zaman geçmişti. Kan verdiğim de negatif çıkmıştı
Aynen canım sabah ilk idrarla tekrar denicem bakalım :( 3 yıldır bekliyorum o kadar zor ki Allah’ım hiç kimseye aratmasın 🙏

Kan vermeye çok korkuyorum böyle testlerle ufacık da olsa ümitleniyorum bu süreç beni ne hallere getirdi
Yapmaaa bunu kendine sen beden olarak ve kafa olarak ne kadar rahat olursan hamile kalma şansın o kadar çok artıcak sakın unutma bunu lütfenn ❤️🙏

Back
X