Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Muhtemelen pozitiftir. Kan testi vermelisinizBugün aşılamanın 15. Günü idrar testi yaptım silik bir çizgi çıktı acaba pozitif miEki Görüntüle 3621897
Bugün 4 randevum var kan testi vericem biraz sabırsızım bir kızım var 10 yaşında ondan sonra hiç olmadı uzun süredir bekliyorumMuhtemelen pozitiftir. Kan testi vermelisiniz
15. Günde aşılama etkisi kalmaz ya büyük ihtimalle pozitif test hatalı degilseBugün 4 randevum var kan testi vericem biraz sabırsızım bir kızım var 10 yaşında ondan sonra hiç olmadı uzun süredir bekliyorum
KAÇINCI AŞILAMANİZ İLKMİBugün aşılamanın 15. Günü idrar testi yaptım silik bir çizgi çıktı acaba pozitif miEki Görüntüle 3621897
Hayır ikinciKAÇINCI AŞILAMANİZ İLKMİ
15. Günde aşılama etkisi kalmaz ya büyük ihtimalle pozitif test hatalı degilse
İnşallahPozitif gibi inşallah vardır bende sonuç bekliyorum inşallah güzel haberler aliriz
Verdim yarım saat kaldı sonuç çıkmasına hastanede bekliyorumTest ne zaman verecektiniz
Çok teşekkür ederimÇok merak ettim güzel haberler alırsınız inşallah![]()
Evet 236 hCG pozitifÇıktı mı sonucunuz
Evet aşılamadan sonra hiç anı hareket yapmadım dinlendim bol bol su içtim ve folik asit kullandımYaaa tutmuş
Aşılamadan sonra nasıl hareket ettiniz dinlendiniz mi hiç benim 2 aşılamam da tutmadı
Çok teşekkür ederim isteyen herkese nasip olsun inşallahAyy hayırlı olsun çok sevindim![]()