Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Safra kusmuşsunuz mideniz boş ise oda etki ederArkadaşlar benim bugün aşılamamın 3 günü ve çok kötü mide bulantım var az önce afedersiniz sarı sarı kustum ilaçların etkisinden olabilirmi??
Tşk ederm az da alsa kafamdaki soru işaretini giderdinizSafra kusmuşsunuz mideniz boş ise oda etki eder
Rica ederim ne demek. Kafanızdan silin atın bütün düşünceleri psikolojik olarakta etkiler.Tşk ederm az da alsa kafamdaki soru işaretini giderdiniz
İnş ama bu bekleyiş öyle zor ki günler geçmiyo resmn pek umudumda yok açıkcasıBence 14. Gün olana kadar kendinizi dinlemeyin başka seylerle uğraşın vakit gecmez inşallah bebiş haberini alırsınız ☺
Olumsuzu çağırmayın derim bol bol dua edinİnş ama bu bekleyiş öyle zor ki günler geçmiyo resmn pek umudumda yok açıkcası![]()
Tşk ederm bol bol salavat çekiyorum ayetel kürsi okuyorum ama bir tarafım hep burukOlumsuzu çağırmayın derim bol bol dua edin![]()
Merhaba canım öncelikle ins sağlık ve hayırlı bir şekilde bebek sahibi olursunuz rabbim isteyen herkese versin . Alışmaya devlet demi oldunuz yoksa bı özel klini özel hastenede falan mı birde doktor mu önerdi siz mi istediniz herhangi bi sorununuz varmiydi ? Bende istiyorum aşılamada doktor biraz bekleyelim o zamana kadar yumurta geliştirme ve çatlatma iğnesi kullandırcam eğer bunlarla olmazsa aşılama yaparız dedi Özel klinik benim gittiğim yer ben vakit kaybetmek istemiyorum aslında direk aşılama istiyorum hicde sormadım doktora aşılama fiyetlari nasıl diye size o yüzden sormak istedimArkadaşlar benim bugün aşılamamın 3 günü ve çok kötü mide bulantım var az önce afedersiniz sarı sarı kustum ilaçların etkisinden olabilirmi??
canım çok erken belirti yaşamak için bnde aşılamayla hamile kaldım bol bol dinlen ve su içArkadaşlar benim bugün aşılamamın 3 günü ve çok kötü mide bulantım var az önce afedersiniz sarı sarı kustum ilaçların etkisinden olabilirmi??
Sizin belirtiler ne zaman basladı cnmcanım çok erken belirti yaşamak için bnde aşılamayla hamile kaldım bol bol dinlen ve su iç
Cnm bnm ben özel hastahanede yatım ilaç fiyatlarıyla beraber toplam 3500 TL ödedm ben istedim aşılamayı doktoruma daha fazla oyalanmanın bir anlamı yok aşılama yaptırmak istiyorum dedim doktorumda onayladı zatenMerhaba canım öncelikle ins sağlık ve hayırlı bir şekilde bebek sahibi olursunuz rabbim isteyen herkese versin . Alışmaya devlet demi oldunuz yoksa bı özel klini özel hastenede falan mı birde doktor mu önerdi siz mi istediniz herhangi bi sorununuz varmiydi ? Bende istiyorum aşılamada doktor biraz bekleyelim o zamana kadar yumurta geliştirme ve çatlatma iğnesi kullandırcam eğer bunlarla olmazsa aşılama yaparız dedi Özel klinik benim gittiğim yer ben vakit kaybetmek istemiyorum aslında direk aşılama istiyorum hicde sormadım doktora aşılama fiyetlari nasıl diye size o yüzden sormak istedim
benm 8. gününden sonra sık sık idrara çıkma göğüs hassasiyetSizin belirtiler ne zaman basladı cnm
Merhaba hangi ildesinCnm bnm ben özel hastahanede yatım ilaç fiyatlarıyla beraber toplam 3500 TL ödedm ben istedim aşılamayı doktoruma daha fazla oyalanmanın bir anlamı yok aşılama yaptırmak istiyorum dedim doktorumda onayladı zaten
Osmaniyedeyim cnmMerhaba hangi ildesin
Şuan kaçıncı günündesin cnmbenm 8. gününden sonra sık sık idrara çıkma göğüs hassasiyet
Cnm siz bşka ne belirtiler yaşadınz birde 8. Güne kadar birşey hissetmedinizmi herhangi bir belirti olmadı mıbenm 8. gününden sonra sık sık idrara çıkma göğüs hassasiyet
Çok uygun fiyat ne ilacı kullandın. Şuan gonal f 450gunde 125 ml kullanıyorum 2kutu verdi .bugn 3gunum.aşılama olucak.Cnm bnm ben özel hastahanede yatım ilaç fiyatlarıyla beraber toplam 3500 TL ödedm ben istedim aşılamayı doktoruma daha fazla oyalanmanın bir anlamı yok aşılama yaptırmak istiyorum dedim doktorumda onayladı zaten
canım ben şua 29 haftalık hamileyimŞuan kaçıncı günündesin cnm
Femara kullandm 5 gün sonra duphaston kullandm sonra çatlatma iğnesi uyguladm aşılama yaptm hala duphastona dewam ediyorum cnmÇok uygun fiyat ne ilacı kullandın. Şuan gonal f 450gunde 125 ml kullanıyorum 2kutu verdi .bugn 3gunum.aşılama olucak.