Aşılamanın 3. Günü

Mescey

Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2021
31
2
16
25
Arkadaşlar benim bugün aşılamamın 3 günü ve çok kötü mide bulantım var az önce afedersiniz sarı sarı kustum ilaçların etkisinden olabilirmi??

Bence 14. Gün olana kadar kendinizi dinlemeyin başka seylerle uğraşın vakit gecmez inşallah bebiş haberini alırsınız ☺

Arkadaşlar benim bugün aşılamamın 3 günü ve çok kötü mide bulantım var az önce afedersiniz sarı sarı kustum ilaçların etkisinden olabilirmi??
Merhaba canım öncelikle ins sağlık ve hayırlı bir şekilde bebek sahibi olursunuz rabbim isteyen herkese versin . Alışmaya devlet demi oldunuz yoksa bı özel klini özel hastenede falan mı birde doktor mu önerdi siz mi istediniz herhangi bi sorununuz varmiydi ? Bende istiyorum aşılamada doktor biraz bekleyelim o zamana kadar yumurta geliştirme ve çatlatma iğnesi kullandırcam eğer bunlarla olmazsa aşılama yaparız dedi Özel klinik benim gittiğim yer ben vakit kaybetmek istemiyorum aslında direk aşılama istiyorum hicde sormadım doktora aşılama fiyetlari nasıl diye size o yüzden sormak istedim

canım çok erken belirti yaşamak için bnde aşılamayla hamile kaldım bol bol dinlen ve su iç

Cnm bnm ben özel hastahanede yatım ilaç fiyatlarıyla beraber toplam 3500 TL ödedm ben istedim aşılamayı doktoruma daha fazla oyalanmanın bir anlamı yok aşılama yaptırmak istiyorum dedim doktorumda onayladı zaten

Çok uygun fiyat ne ilacı kullandın. Şuan gonal f 450gunde 125 ml kullanıyorum 2kutu verdi .bugn 3gunum.aşılama olucak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…