Aşılamanın 6.günü

Kahvekokusu0

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2023
341
115
33
30
Kızlar merhaba, ilk aşılamamı oldum 2tame yumurta ile 20 ve 21mm. İşlem oldu ertesi gün kasık ağrısı başladı 4 gün kadar sürdü ve iki gündür de ciddi göğüs hassasiyeti var yani yüzüstü yatamıyorum, tabi bunun yanında ilk gündem beri Protestan içiyorum sabah akşam onun etkisi de olabilir diye düşünüyorum. Böyle olup olumlu sonuç alan varmı acaba

Kızlar merhaba, ilk aşılamamı oldum 2tame yumurta ile 20 ve 21mm. İşlem oldu ertesi gün kasık ağrısı başladı 4 gün kadar sürdü ve iki gündür de ciddi göğüs hassasiyeti var yani yüzüstü yatamıyorum, tabi bunun yanında ilk gündem beri Protestan içiyorum sabah akşam onun etkisi de olabilir diye düşünüyorum. Böyle olup olumlu sonuç alan varmı acaba
Merhaba sonuç ne oldu acaba hamilemisiniz

Maalesef negatif, doktorum vakit kaybetmeyelim ikinci aşılamaya da gerek yok dedi tüp bebeğe yönlendirdi açıkçası
Allah'ım en yakın zamanda bebek bekleyen herkese, size ve bana hayırlı sağlıklı bebek versin canm. Üzülme olurmu

Amin inşallah Allah kimseyi aratmasın bu uğraşlarımızın sonucu mutlu olsun inşallah çok teşekkür ediyorum güzel dileklerin için 🙏🏻🌺🌺
Amin inşallah.rica ederim ne demek o uğraşıyı Nisandan beri veriyorum ve sizi çok iyi anlarım

Back
X