Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynı ben bende bu aralık ayında aşılama için tedaviye basliyacagim düşünüyorum o iki hafta nasıl gecicek nasıl olcak normalde bile biraz böyle bir kasığım agirsa birşey olsa tamam ben kesin hamileyim moduna giriyorum ama bu durum daha farklı haklısın zor ve hem bedensel hem zihinsel yorucu süreç stres maf ediyor deniliyor hepMrb hanımlar aşılamanın 8. Günü kasıklarımda ağrı var göğüs hassasiyeti arttı sanki ağrıyor iştahım biraz arttı bu durumu yaşayıp erken testlerde falan gebe olanınız varmı yardımcı olursanız sevinirim
senınde aynı donemdeyız :) benımde bugun 8. gunum. alt karnımda sertlık, gaz, mıde bulantısı,meme agrısı hepsini yaşıyorum. Bu belirtileri ben normal regli oncesı de yaşardım, o yuzden tedirginim bende.Mrb hanımlar aşılamanın 8. Günü kasıklarımda ağrı var göğüs hassasiyeti arttı sanki ağrıyor iştahım biraz arttı bu durumu yaşayıp erken testlerde falan gebe olanınız varmı yardımcı olursanız sevinirim
Doğru cnm stres en büyük düşman başka şeylerle uğraşmaya çalışıyorum ben inşallah diyorumAynı ben bende bu aralık ayında aşılama için tedaviye basliyacagim düşünüyorum o iki hafta nasıl gecicek nasıl olcak normalde bile biraz böyle bir kasığım agirsa birşey olsa tamam ben kesin hamileyim moduna giriyorum ama bu durum daha farklı haklısın zor ve hem bedensel hem zihinsel yorucu süreç stres maf ediyor deniliyor hep
İnşallah hamileyizdirsenınde aynı donemdeyız :) benımde bugun 8. gunum. alt karnımda sertlık, gaz, mıde bulantısı,meme agrısı hepsini yaşıyorum. Bu belirtileri ben normal regli oncesı de yaşardım, o yuzden tedirginim bende.
sende progesteron fitil kullanıyor musunİnşallah hamileyizdir![]()
İnşallah hayırlısı ile güzel olacakDoğru cnm stres en büyük düşman başka şeylerle uğraşmaya çalışıyorum ben inşallah diyorum
Evet canım kullaniyorumsende progesteron fitil kullanıyor musun
Allah'ın izniyle inşallahİnşallah hayırlısı ile güzel olacak![]()
çok merak edıyorum sonuclarımızı valla :) gerçi olumlu da olsa allahtan, olumsuz olsa da :) hayırlısı ne ıse o olsun inşallah :)Evet canım kullaniyorum
Bugün 10.gunum dayanamayıp test yaptım sonradan silik çizgi çıktı ama iğnenin etkisi olabilir bilmiyorum cnmçok merak edıyorum sonuclarımızı valla :) gerçi olumlu da olsa allahtan, olumsuz olsa da :) hayırlısı ne ıse o olsun inşallah :)
Benim çok baş ağrım var, bir de göğüslerim çok ağrıyor yaBugün 10.gunum dayanamayıp test yaptım sonradan silik çizgi çıktı ama iğnenin etkisi olabilir bilmiyorum cnm
Sende durumlar nasılİnşallah hamilesindir
Ne durumdasın cnm.test falan birşey yaptinmisenınde aynı donemdeyız :) benımde bugun 8. gunum. alt karnımda sertlık, gaz, mıde bulantısı,meme agrısı hepsini yaşıyorum. Bu belirtileri ben normal regli oncesı de yaşardım, o yuzden tedirginim bende.
ben cuma gunu test verıcem beklıyorum, suan cok asırı gogus hassasıyetım var, bir de gaz ve kabızlık sorunum var , bekliyorum yanı :)Ne durumdasın cnm.test falan birşey yaptinmi