Aşılamanın 8.gunu yardım

cisem33

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2023
51
9
1
32
Mrb hanımlar aşılamanın 8. Günü kasıklarımda ağrı var göğüs hassasiyeti arttı sanki ağrıyor iştahım biraz arttı bu durumu yaşayıp erken testlerde falan gebe olanınız varmı yardımcı olursanız sevinirim

Moralinizi bozmak istemem de psikolojik de olabiliyor, hiç düşünmeyin ve günü gelince test yapın sadece

Mrb hanımlar aşılamanın 8. Günü kasıklarımda ağrı var göğüs hassasiyeti arttı sanki ağrıyor iştahım biraz arttı bu durumu yaşayıp erken testlerde falan gebe olanınız varmı yardımcı olursanız sevinirim
Aynı ben bende bu aralık ayında aşılama için tedaviye basliyacagim düşünüyorum o iki hafta nasıl gecicek nasıl olcak normalde bile biraz böyle bir kasığım agirsa birşey olsa tamam ben kesin hamileyim moduna giriyorum ama bu durum daha farklı haklısın zor ve hem bedensel hem zihinsel yorucu süreç stres maf ediyor deniliyor hep

senınde aynı donemdeyız :) benımde bugun 8. gunum. alt karnımda sertlık, gaz, mıde bulantısı,meme agrısı hepsini yaşıyorum. Bu belirtileri ben normal regli oncesı de yaşardım, o yuzden tedirginim bende.

Aynı ben bende bu aralık ayında aşılama için tedaviye basliyacagim düşünüyorum o iki hafta nasıl gecicek nasıl olcak normalde bile biraz böyle bir kasığım agirsa birşey olsa tamam ben kesin hamileyim moduna giriyorum ama bu durum daha farklı haklısın zor ve hem bedensel hem zihinsel yorucu süreç stres maf ediyor deniliyor hep
Doğru cnm stres en büyük düşman başka şeylerle uğraşmaya çalışıyorum ben inşallah diyorum

senınde aynı donemdeyız :) benımde bugun 8. gunum. alt karnımda sertlık, gaz, mıde bulantısı,meme agrısı hepsini yaşıyorum. Bu belirtileri ben normal regli oncesı de yaşardım, o yuzden tedirginim bende.
İnşallah hamileyizdir 🙏

Amin inşallah bugün 8. Gün çatlatma iğnesi nide sayarsak onuncu gün iğnenin etkisi gecmismidir acaba sadece göğüs ağrısı var iştahım yerinde pek umutlu değilim ama ins rabbim isteyen herkesin kucağını doldurur ❤️

çok merak edıyorum sonuclarımızı valla :) gerçi olumlu da olsa allahtan, olumsuz olsa da :) hayırlısı ne ıse o olsun inşallah :)
Bugün 10.gunum dayanamayıp test yaptım sonradan silik çizgi çıktı ama iğnenin etkisi olabilir bilmiyorum cnm

Benim bugün 10.gunum canım 4 günüm kaldı kan testi vericem bel ağrısı göğüs hassasiyeti var ama adetle birbirine bnzedikleri için kestiremiyorum dün erken gebelik testi yaptım sonra dan bı çizgi belirdi ama kuruyunca olmuştur diye düşünüyorum eczaneciler erken daha dediler kafam karışık beklemedeyim çok sonradan belirdi ins hamileyimdir umudum yok ama

Eklentiler

• IMG_20231202_125800.webp
    IMG_20231202_125800.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 555
Ne durumdasın cnm.test falan birşey yaptinmi

Back
X