Güzel haberler alırsın ins canım benimde göğüs hassasiyeti bı tik arttı gibi yarın test vericem 12. Gün çıkar ddiben cuma gunu test verıcem beklıyorum, suan cok asırı gogus hassasıyetım var, bir de gaz ve kabızlık sorunum var , bekliyorum yanı :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güzel haberler alırsın ins canım benimde göğüs hassasiyeti bı tik arttı gibi yarın test vericem 12. Gün çıkar ddiben cuma gunu test verıcem beklıyorum, suan cok asırı gogus hassasıyetım var, bir de gaz ve kabızlık sorunum var , bekliyorum yanı :)
Benim bugün 10.gunum canım 4 günüm kaldı kan testi vericem bel ağrısı göğüs hassasiyeti var ama adetle birbirine bnzedikleri için kestiremiyorum dün erken gebelik testi yaptım sonra dan bı çizgi belirdi ama kuruyunca olmuştur diye düşünüyorum eczaneciler erken daha dediler kafam karışık beklemedeyim çok sonradan belirdi ins hamileyimdir umudum yok ama
Ayy hadi hayırlısı benimde yarın 12. Gün kızGüzel haberler alırsın ins canım benimde göğüs hassasiyeti bı tik arttı gibi yarın test vericem 12. Gün çıkar ddi
Canım birde seninde göğsünden akıntı geliyor mu? Benim bugün başladı , progesten fitil kullanıyorum o mu etkili oldu acabaGüzel haberler alırsın ins canım benimde göğüs hassasiyeti bı tik arttı gibi yarın test vericem 12. Gün çıkar ddi
Güzel haberler alırsın ins canım benimde göğüs hassasiyeti bı tik arttı gibi yarın test vericemben cuma gunu test verıcem beklıyorum, suan cok asırı gogus hassasıyetım var, bir de gaz ve kabızlık sorunum var , bekliyorum yanı :)
Sol goguste var aşırı sızlama bide adet gunude yaklaştı guzum benim test yaptım çıkmadı birşey. Yarın kan bile veresim gelmedi bilmiyorumCanım birde seninde göğsünden akıntı geliyor mu? Benim bugün başladı , progesten fitil kullanıyorum o mu etkili oldu acaba
İster istemez moralim bozuldu test yaniltio olabilir mi acaba yarın kan testi vermem lazım bilemedim napimGüzel haberler alırsın ins canım benimde göğüs hassasiyeti bı tik arttı gibi yarın test vericem
Sol goguste var aşırı sızlama bide adet gunude yaklaştı guzum benim test yaptım çıkmadı birşey. Yarın kan bile veresim gelmedi bilmiyorum
sen kan testını ver canım benım, moralını de bozma. ıdararda cok gec cıkıyor zaten :)İster istemez moralim bozuldu test yaniltio olabilir mi acaba yarın kan testi vermem lazım bilemedim napim
Sanırım guzumAyy hadi hayırlısı benimde yarın 12. Gün kızbiz seninle aynı gün mu aşılama olduk yani
Sende ne gibi belirtiler varsen kan testını ver canım benım, moralını de bozma. ıdararda cok gec cıkıyor zaten :)
canım ben simdi doktorla gorustum, 12. gun oldugunu soyledım daha erken persembe gunu yada cuma gunu kan ver dedı, progestan fıtılı bırakma devam et dedı, bır de folık asıt ıcıyorum ben bu ay 3. ayım. Benım kabızlık sıskınlık gogus agrısı var bı de dun aksam goguslerımden sıvı gelmeye basladı, sanırı progestan fıtılın etkısı.Sanırım guzum
Sende ne gibi belirtiler var
Kan verdim sabah 9 da alicam sonucu cnm dua et ne olurcanım ben simdi doktorla gorustum, 12. gun oldugunu soyledım daha erken persembe gunu yada cuma gunu kan ver dedı, progestan fıtılı bırakma devam et dedı, bır de folık asıt ıcıyorum ben bu ay 3. ayım. Benım kabızlık sıskınlık gogus agrısı var bı de dun aksam goguslerımden sıvı gelmeye basladı, sanırı progestan fıtılın etkısı.
Kan verdin mi durum nedir merak ettimAyy hadi hayırlısı benimde yarın 12. Gün kızbiz seninle aynı gün mu aşılama olduk yani
Cnm bı ilerleme varmı sende merak ettimAyy hadi hayırlısı benimde yarın 12. Gün kızbiz seninle aynı gün mu aşılama olduk yani