Aşılama Aşılamanın 9.gunundeyim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

AdaBek

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2020
4
1
1
30
Bugün aşılamanın 9.gunundeyim belirtiler var ama test yapsam çıkar mı doğru olur mu bilmiyorum .. Gonal f kullandim sonra çatlatma iğnesi ve aşılamanın ilk gununden beri progestan kullanıyorum

Selam canım ben de aşılama sonrası 12. Günümdeyim. Progestan fitil kullanıyorum. Henüz test yapmadım yarın kan veririm belki. Aynı şekilde adetin 3. Günü gonalf e başladım, adetin 16. Gününe kadar gonalf vurdum 16.günün gecesi ovitrelle vurdum. Adetin 18.günü aşılamam oldu(15ekim). Senin asılaman adetin kaçıncı günü yapıldı?

Bugün aşılamanın 9.gunundeyim belirtiler var ama test yapsam çıkar mı doğru olur mu bilmiyorum .. Gonal f kullandim sonra çatlatma iğnesi ve aşılamanın ilk gununden beri progestan kullanıyorum
9. gun çıkmaz canım. Testte ikinci çizgi cikar ama 9 günde iğne etkisi geçmez. Dogru sonuc almak icin en az 12 gün beklemelisin.

Selam canım ben de aşılama sonrası 12. Günümdeyim. Progestan fitil kullanıyorum. Henüz test yapmadım yarın kan veririm belki. Aynı şekilde adetin 3. Günü gonalf e başladım, adetin 16. Gününe kadar gonalf vurdum 16.günün gecesi ovitrelle vurdum. Adetin 18.günü aşılamam oldu(15ekim). Senin asılaman adetin kaçıncı günü yapıldı?
Ben de polikistik over kisti olduğu için önceki gittiğim doktor çok uygulama yapamadı östrojen hormonu 2500 olduğu için çatlatma olmadı maalesef bu ayda 2 Ekim de regl oldum 4.gunu başladım ve 12 gün gonal f kullandim doktorum 50 den devam ettirdi ve östrojen hormonu 410 çıktı 😊 13.gun çatlama iğnesi yaptım şu an 9.gun hatta 10.gune döndüm ekstra bugün midem bulandı ama istifra olmadı

9. gun çıkmaz canım. Testte ikinci çizgi cikar ama 9 günde iğne etkisi geçmez. Dogru sonuc almak icin en az 12 gün beklemelisin.
Evet canım o kadar silik bir cizgiydi ki çok anlam veremedim herşeye hazırladım kendimi :( belirtiler var ama iğnenin etkisi mi yoksa tuttumu bilmiyorum çok heyecanlıyım inşallah güzel sonuçlar alırız

Back
X