• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılamanızı nerede oldunuz ?

fluuu

Guru
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2011
572
272
323
Arkadaşlar merhaba
15 aydır denememize ragmen bebeğimiz olmadı benim yumurtam oluşuyor çatlıyor ama eşimin spermleri az 14.milyondu en son testte buda yeterli değilmiş klomen kullandım 2 ay olmadı doktor aşılama önerdi ancak gittiğim hastanede yaptırmak istemiyorum eylülde aşılama yaptırıcaz sizce tüp bebek merkezinde yaptırmak mı yoksa hastanede yaptırmak mı mantıklı istanbulda tavsiye edebileceğiniz yer var mı tecrübesi olanlar paylaşırsa çokk sevinirim
Şimdiden çok teşekkürler

tüp bebek pahalı özelde yaptırman lazım. Evlilik yılınız 3 yıl ve üzeri ise aşılamayı devlette yaptır. Sonuç olamazsanız tüp bebeğe gidersin. ben ankarada tüp bebek yaptırmıştım tutmadı , şimdide devlet hastanesinde aşılama deneyeceğiz

Bende istanbulda medipolde yaptirdimm..ekip harikaydi..suan beklemedeyim sonucuu...

Asilama 550..yikama islemi 150...toplam 700 tl tuttu..ilaclar hariccc...

Bende istanbulda medipolde yaptirdimm..ekip harikaydi..suan beklemedeyim sonucuu...

Asilama 550..yikama islemi 150...toplam 700 tl tuttu..ilaclar hariccc...
merhaba benim bu ay son çatlatma iğnesi denemem olacak yani 3.olacak.o da tutmazsa aşılama dedi dr.medipol megaya gidiyorum ben siz de mi orda yaptrdnz.ilaçlar ne kadar tuttu.özelde yaptırmak korkutuyor ekstra bişey çıkarırlar mı diye.biraz ayrıntılı anlatabilir misin süreci.

merhaba benim bu ay son çatlatma iğnesi denemem olacak yani 3.olacak.o da tutmazsa aşılama dedi dr.medipol megaya gidiyorum ben siz de mi orda yaptrdnz.ilaçlar ne kadar tuttu.özelde yaptırmak korkutuyor ekstra bişey çıkarırlar mı diye.biraz ayrıntılı anlatabilir misin süreci.

Yok canim..ben anadolu yakasindakine gidiyorum ama ordada asilama olan cok arkadasim var..memnunlardaa..

Canim ssk varsa ignelerin bi kismini devlet karsiliyor.. ben puregon kullanmistim.. ssk siz 1500 felan..ama medipoldeki drlar rapor cikartiyor ve 300 tl ye hallettik..ek igne gerekirse ucret baskaa...

Sen klomen kullandinmii?? Ben onumuzdeki ay tup bebek yaptiracaktik bu ay bos gecmesin diye serophen kullandim..klomenle ayni ilac...yumos 10 mm oldu bikacgunde igne vuruldum..baktikki yumos oldu asilama yapti dr um..

Asilama fiyatida 550 +yikama 150 700 tl tuttu...

Baska masraf cikartmadilar...klomenle yumos gelisiiyorsa baska masraf cikmazz..

2 ay klomen kullandım yumoş büyüdü çatlatma iğnesi de vurundum ama olmadı.eşimin morfolojisi %2 belki de ondan tutmuyo bilmiyorum diğer değerleri iyi Allahtan.bu ay son kez klomen denicek dr.sonra aşılamaya geçiçez dedi.yani iğneyle beraber 1000 tlye halloluyo.keşke bir de tutsa:(1,5 yıldır korunmuyoruz ama yok.ben de pko var zaten.sağolasın aydınlattğın için.

2 ay klomen kullandım yumoş büyüdü çatlatma iğnesi de vurundum ama olmadı.eşimin morfolojisi %2 belki de ondan tutmuyo bilmiyorum diğer değerleri iyi Allahtan.bu ay son kez klomen denicek dr.sonra aşılamaya geçiçez dedi.yani iğneyle beraber 1000 tlye halloluyo.keşke bir de tutsa:KK43:1,5 yıldır korunmuyoruz ama yok.ben de pko var zaten.sağolasın aydınlattğın için.
Aynı durumdayız seninle ben. Benimde ikinci denemem ama bu ay daha belli değil tutup tutmadığı. Bakalım ne olacak. Benim 2. Cide olsa bari.

Back
X