Aşılaması pozitif olanlar kaö adet yumurtanız vardı kac mm spermleriniz ne kadardı bilgiler verelim?

keug0

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2022
2.586
2.950
83
26
Kızlarımm selamm Rabbim bi umutla beklediğimiz yavrularımıza en kısa sürede kavuştursun dün aşılama oldum klomen kullandım 5 gün 10.gün bir adet sol tarafımda 25mm olmuş çatlatma yaptık ertesi gün aşılama eşimim spermi 28 milyon çıkmış yıkamadan sonra 800000 bin kalmış bilmiyorum aşılama tutma ihtimali cok düşük diyorlar ama genede Allahtan ümit kesilmezz sizin nasıldı konuşalımm

Hiç umutsuz olma bnce bn sayisini hatırlamıyorum ama tek yumurtam vardi 23 milimken iğne yapıldı ve ikiz hamileyim rabbim ol desin yeterki ve kesinkle tutacagini düşünmemiştim rabbim hiç kimsenin kucağını boş birakmasin

Hiç umutsuz olma bnce bn sayisini hatırlamıyorum ama tek yumurtam vardi 23 milimken iğne yapıldı ve ikiz hamileyim rabbim ol desin yeterki ve kesinkle tutacagini düşünmemiştim rabbim hiç kimsenin kucağını boş birakmasin
aaa çok sevindimmm canım benimm bende şuan umutsuzum ama rabbim bilir en iyisini inşaalh bebeklerine sağlıkla kavusursun benim içinde dua eder misin

Tabiki rabbim isteyen herkese nasip etsin ins ❤️

Back
X