Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba
aşılaması tutan arkadaslarım asitli içecekler içmenın bır zararı olurmu acaba bırtulu bırakamıyorumda kola fanta cok ıcıyorum suan puregona basladım ılk asılamam tutmadı
bu konuda yardımcı olursanız sevınırım.
Esracım bak kafana çok takıyorsun her şeyi yaaa biraz rahat ol.. Öyle her şeyi düşünme. Zaten kola başlı başına zararlı bir içecek ve bağımlılık da yapıyor içme olsun bitsin ama canın çok istiyorsa da iç gitsin.. :içelim:
Ben de deli gibi içerdim içtikce canı istiyor insanın sanki sigara gibi ama içmemeye başlayınca tadını bile unutuyorsun ve hatta tadı çok kötü gelmeye başlıyor. Etkisi var mı yok mu onu bilemem ben ama kola hakkında okuduğum maillerden sonra ben çok tiksindim..laelaelaelaelae
Miden kaldırırsa bir iki örnek verebilirim..
canim neymis ben merak ettim o ornekleri...icinde pis biseymi var????
canim neymis ben merak ettim o ornekleri...icinde pis biseymi var????
Esracım bak kafana çok takıyorsun her şeyi yaaa biraz rahat ol.. Öyle her şeyi düşünme. Zaten kola başlı başına zararlı bir içecek ve bağımlılık da yapıyor içme olsun bitsin ama canın çok istiyorsa da iç gitsin.. :içelim:
Ben de deli gibi içerdim içtikce canı istiyor insanın sanki sigara gibi ama içmemeye başlayınca tadını bile unutuyorsun ve hatta tadı çok kötü gelmeye başlıyor. Etkisi var mı yok mu onu bilemem ben ama kola hakkında okuduğum maillerden sonra ben çok tiksindim..laelaelaelaelae
Miden kaldırırsa bir iki örnek verebilirim..
Benden söylemesi... Ben tavsiye mahiyetinde söylüyorum bunları, ne kola fabrikasında çalıştım ne de rekabetim var bu asitli içeceklerle... Ben artık hazır meyvesuyu bile almıyorum valla.. Belki abartıyorum diyeceksiniz ama artık sadece evde komposto veya hoşaf yapıp dolaba koyuyorum buz gibi içiyorum valla.. Bana daha sağlıklı geliyor en azından hem de lezzetli...:lepi:
Bu arada asitli içecekler özellikle çocuklar için çok zararlı.. Bazı anneleri anlamıyorum valla daha 2 yaşında çocuk ama kolayı biliyor ve lıkır lıkır içiyor.. Tuvaletteki kireci söken kolanın o çocuğun sadece dişlerine vereceği zararı düşünün gerisini hiç düşünmeye gerek yok midesini,gelişimini falan....gamyoncuiremsu
merak ettim arkadaşım neymiş onlar