Aşılama Asilamasi tutanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kahverengi lekeler regliye dönüştü bugun. Aşılama gününü de sayarsak 8. gün. Neden bu kadar erken oldu anlamadım. Doktor da erken buldu yarın kontrole çağırdı. Sizler de var mı bu kadar erken regli olan?

Merhaba kızlar bugun 10.günüm dayanamayıp test yaptık acilde kanda 0.100 çıktı kocaman negatif yani 😔 nasip değilmiş 😊rabbim sağlık versın... hala devam eden kasık ve bel ağrılarım var hiç biri belirti değilmiş umıdlenmemek lazımmış 😬

Aa neden oyle oldu ki acaba yarin doktora gittiginde neden oldugunu bizede soylermisin canim
Telefonda sordum muhtemelen hormonlarındandır dedi ama net konuşmadı. Tam da sökülmedi gibi azaldı da İnanın hiç anlamadım regli mi lekelenme mi. Yarın değişik bir durum olursa mutlaka yazarım. Çok da umutlu değildim zaten. Daha önce 8 haftalıkken kalbi durduğu için kürtaj olmuştum. Aşılamanın olduğu gün de eşimde morfoloji sonucu 0 çıktı. Hareketlilik ve sayı çok iyi ama morfoloji 0. Çok kafam karıştı.

Bu arada hiç ilaç kullanmıyordum folik asıt iç demişti doktorum sadece 😊
Benim doktorum da asla ilaç kullandırmıyor. Sadece folik asit. Her doktorun ayrı tarzı var. Çok yakın arkadaşımın tüm Rahmi kist doluydu doktor asla hamile kalamazsın ameliyat dedi ki 5 sene önce de kistlerinden çok ciddi ameliyat olmuştu. Kaç gün hastanede yatmıştı. Tam ameliyat için gidecekti ki bir baktı hamile hem de ikiz. Şu an 4 ayı bitti çok şükür. Yani olunca oluyor işte. Hepimize Umut olsun diye yazdım. Hormonların etkisiyle de uzattım biraz kusura bakmayın. :)

Benim doktorum da asla ilaç kullandırmıyor. Sadece folik asit. Her doktorun ayrı tarzı var. Çok yakın arkadaşımın tüm Rahmi kist doluydu doktor asla hamile kalamazsın ameliyat dedi ki 5 sene önce de kistlerinden çok ciddi ameliyat olmuştu. Kaç gün hastanede yatmıştı. Tam ameliyat için gidecekti ki bir baktı hamile hem de ikiz. Şu an 4 ayı bitti çok şükür. Yani olunca oluyor işte. Hepimize Umut olsun diye yazdım. Hormonların etkisiyle de uzattım biraz kusura bakmayın. :)

En korktugum kist inş olmaz böyle birsey ve inş bizimde kendiliğinden olur

Aa neden oyle oldu ki acaba yarin doktora gittiginde neden oldugunu bizede soylermisin canim
Doktor regli değil dedi. Rahim duvarı henüz incelmemiş. Bekleyeceğiz takip et kanama artarsa gel dedi. Şimdi tekrar aşılama için iğne yapılamaz dedi. Bakalım bekleyip göreceğiz.

Doktor regli değil dedi. Rahim duvarı henüz incelmemiş. Bekleyeceğiz takip et kanama artarsa gel dedi. Şimdi tekrar aşılama için iğne yapılamaz dedi. Bakalım bekleyip göreceğiz.

Canım geçmiş olsun dıkkat et bol bol ananas avokado ye meyve tüket kefir iç ben genelde hep boyle seyler tuketıyorum hep ıyı gelıyor :)

kızlar merhaba ne durumdasınız.. birde aşılamadan sonra nezamn adet oldunuz benm bugun 15. gunum beklemedeyim hala :)

kızlar merhaba ne durumdasınız.. birde aşılamadan sonra nezamn adet oldunuz benm bugun 15. gunum beklemedeyim hala :)
Canım inşAllah tutmuştur☺️ Aşılama yapıldığı günden itibaren mi sayılıyor 15. Günüm demişsinya banada bu hafta yapılacak ondan merak ettim

Malesef 17. günü acillik olarak hasta oldum :olamaz: maşallah hiç şaşmaz günüm:confused: meğer 17 günüm kasık ağrısını boşa çekmişim :KK61:nasip kısmet inş rabbim hepimize kendılıgınden nasip eder. :KK200:

Malesef 17. günü acillik olarak hasta oldum :olamaz: maşallah hiç şaşmaz günüm:confused: meğer 17 günüm kasık ağrısını boşa çekmişim :KK61:nasip kısmet inş rabbim hepimize kendılıgınden nasip eder. :KK200:
OLsun canım ya önümüzdeki maçlara bakalım 😂😂 sıkma canını üzülünce ağlayınca hamile kalsak o iş kolay tedbirimizi alıp taktiri Allah’a bırakmak gerek her yolu dene bence benim yarın kontrolüm var bin kafta içide çatlatma iğnesi yapar sanırım tutmazsada tüp bebeğe geçerim inşallah

kızlar benim aşılamdan sonra hastalığım 1.5 gun surdu sonra hep leke leke geldi ve karnım acayıp sert şiş sizdede boyle oldumu

OLsun canım ya önümüzdeki maçlara bakalım 😂😂 sıkma canını üzülünce ağlayınca hamile kalsak o iş kolay tedbirimizi alıp taktiri Allah’a bırakmak gerek her yolu dene bence benim yarın kontrolüm var bin kafta içide çatlatma iğnesi yapar sanırım tutmazsada tüp bebeğe geçerim inşallah
aynen önümüzdeki maçlara bakalım :D nasıp kısmet hersey

Back
X