- 20 Aralık 2015
- 109
- 79
- 98
- 37
- Konu Sahibi Dilanyildirim
Kızlar ne durumdasınız belirtileriniz ne durumda kaçıncı gundesiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim 7. günüm. Kasık ağrısı vardı 2 gündür. Bu sabah da sarımsı kahverengimsi gibi bir lekelenme oldu. Baş ağrım var bir de ama havalardan heralde.Kızlar ne durumdasınız belirtileriniz ne durumda kaçıncı gundesiniz
Telefonda sordum muhtemelen hormonlarındandır dedi ama net konuşmadı. Tam da sökülmedi gibi azaldı da İnanın hiç anlamadım regli mi lekelenme mi. Yarın değişik bir durum olursa mutlaka yazarım. Çok da umutlu değildim zaten. Daha önce 8 haftalıkken kalbi durduğu için kürtaj olmuştum. Aşılamanın olduğu gün de eşimde morfoloji sonucu 0 çıktı. Hareketlilik ve sayı çok iyi ama morfoloji 0. Çok kafam karıştı.Aa neden oyle oldu ki acaba yarin doktora gittiginde neden oldugunu bizede soylermisin canim
Benim doktorum da asla ilaç kullandırmıyor. Sadece folik asit. Her doktorun ayrı tarzı var. Çok yakın arkadaşımın tüm Rahmi kist doluydu doktor asla hamile kalamazsın ameliyat dedi ki 5 sene önce de kistlerinden çok ciddi ameliyat olmuştu. Kaç gün hastanede yatmıştı. Tam ameliyat için gidecekti ki bir baktı hamile hem de ikiz. Şu an 4 ayı bitti çok şükür. Yani olunca oluyor işte. Hepimize Umut olsun diye yazdım. Hormonların etkisiyle de uzattım biraz kusura bakmayın. :)Bu arada hiç ilaç kullanmıyordum folik asıt iç demişti doktorum sadece![]()
Benim doktorum da asla ilaç kullandırmıyor. Sadece folik asit. Her doktorun ayrı tarzı var. Çok yakın arkadaşımın tüm Rahmi kist doluydu doktor asla hamile kalamazsın ameliyat dedi ki 5 sene önce de kistlerinden çok ciddi ameliyat olmuştu. Kaç gün hastanede yatmıştı. Tam ameliyat için gidecekti ki bir baktı hamile hem de ikiz. Şu an 4 ayı bitti çok şükür. Yani olunca oluyor işte. Hepimize Umut olsun diye yazdım. Hormonların etkisiyle de uzattım biraz kusura bakmayın. :)
İnşallah. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimiziEn korktugum kist inş olmaz böyle birsey ve inş bizimde kendiliğinden olur
Doktor regli değil dedi. Rahim duvarı henüz incelmemiş. Bekleyeceğiz takip et kanama artarsa gel dedi. Şimdi tekrar aşılama için iğne yapılamaz dedi. Bakalım bekleyip göreceğiz.Aa neden oyle oldu ki acaba yarin doktora gittiginde neden oldugunu bizede soylermisin canim
Doktor regli değil dedi. Rahim duvarı henüz incelmemiş. Bekleyeceğiz takip et kanama artarsa gel dedi. Şimdi tekrar aşılama için iğne yapılamaz dedi. Bakalım bekleyip göreceğiz.
Canım inşAllah tutmuşturkızlar merhaba ne durumdasınız.. birde aşılamadan sonra nezamn adet oldunuz benm bugun 15. gunum beklemedeyim hala :)
OLsun canım ya önümüzdeki maçlara bakalımMalesef 17. günü acillik olarak hasta oldummaşallah hiç şaşmaz günüm
meğer 17 günüm kasık ağrısını boşa çekmişim
nasip kısmet inş rabbim hepimize kendılıgınden nasip eder.
![]()
aynen önümüzdeki maçlara bakalımOLsun canım ya önümüzdeki maçlara bakalımsıkma canını üzülünce ağlayınca hamile kalsak o iş kolay tedbirimizi alıp taktiri Allah’a bırakmak gerek her yolu dene bence benim yarın kontrolüm var bin kafta içide çatlatma iğnesi yapar sanırım tutmazsada tüp bebeğe geçerim inşallah
12 nde başladım benmde ağrılarım çok bugun 4. gunum ateş çok var normalmi acaba sendede oldumu