- 18 Haziran 2017
- 1.263
- 999
- 73
- Konu Sahibi goncammm48
-
inşallah tez zamnda kavuşursunuz nerde ne kadar bekleyen varsa ALLAH yüzünü güldürsün sizin tüp tutuyor ama pıhtılaşmaya baktırdınız mı bir sebebi vardır mutlaka düşüklerinbenimde problemim yok 3 kez tüp bebek denedik. 2 tane bebeğimi 8-9. haftalarda kaybettim. bu işler aşama aşama. şans az ama deneyebilirsin tabi aşılamayı. yoksa tedavinin sonu yok . ben uzman oldum anne olamadım daha
benimde problemim yok 3 kez tüp bebek denedik. 2 tane bebeğimi 8-9. haftalarda kaybettim. bu işler aşama aşama. şans az ama deneyebilirsin tabi aşılamayı. yoksa tedavinin sonu yok . ben uzman oldum anne olamadım daha
ya bir arkadaşım da ciddi sorunu olmadığı halde 2 yılda hamile kaldı hiç anlamadım bu işleri zatendoktorunuza sorarark hareket edin bence ciddi bir sorun yoksa hemen olmayabilir zaten
siz gerekli hormon vs testleri yaptırdıysanız bekleyın bence hersey normalse yoksa da bir doktora görünün derim.ya bir arkadaşım da ciddi sorunu olmadığı halde 2 yılda hamile kaldı hiç anlamadım bu işleri zaten
yaptırdım canım ya bir sıkıntı yok yumurtlama var hsg çekildi kanallar açık sorun var mı içeerlerde bilmiyorum eşim de test verdi bi kere hareket bozuktu son testte düzelmişti erkeklerin çok değişken oluyormuş zaten 3 ayda yenileniyor ya spermlersiz gerekli hormon vs testleri yaptırdıysanız bekleyın bence hersey normalse yoksa da bir doktora görünün derim.
yani doktora göre bnde herhangi bir sıkıntı görünmüyorsiz gerekli hormon vs testleri yaptırdıysanız bekleyın bence hersey normalse yoksa da bir doktora görünün derim.
amin. bu işler nasip birazda. kimisi istemeden hamile kalır . kimileri de nice uğraştan sonra. Hayırlısı olsun hakkınızda.Gecmis olsun canimm, Allah tez zamanda nasip etsin insallah en saglikli sekilde
amin. bu işler nasip birazda. kimisi istemeden hamile kalır . kimileri de nice uğraştan sonra. Hayırlısı olsun hakkınızda.
kaç yıllık evlisiniz yumurta dondurma hiç duymamıştım erken menapoz riski mi var yumurta dondurduktan sonra tüp tedavisi oluyor sanırımEvet canim aynen. Ben de 36 yasindayim henuz dusunmuyorum ama etraftan insanlarin uzun sureler deneme sonucu hamile kaldigini duyuyorum. Ben de yumurtami donduucam insallah birkac haftaya
ben 32 yaşındayım sebep yok diyorlar. hiç doğal yolla hamile kalamadım. ablam korunmadığı ilk ay hamile kaldı 37 yaşındaEvet canim aynen. Ben de 36 yasindayim henuz dusunmuyorum ama etraftan insanlarin uzun sureler deneme sonucu hamile kaldigini duyuyorum. Ben de yumurtami donduucam insallah birkac haftaya
ben kendimi çok geç kalmış hissediyorum kızlar 29 yaşındayım biraz sakinleşmeliyim sanırım keşke 3,5 yıl beklemesydim ama 25-26 yaşlarında da hiç hazır değildim off karışık işler o kadar beklediğim için mi olmuyor diyorum kendime yumurtam mı kalitesiz acaba yaşım da geçmiş değil ama ben öyle hissediyorumben 32 yaşındayım sebep yok diyorlar. hiç doğal yolla hamile kalamadım. ablam korunmadığı ilk ay hamile kaldı 37 yaşındaörnek çok canım. Allah gönlüne göre versin. Bir dr seç onunla ilerle. ne yapmak istiyorsan
peki ya eşinizde?yani doktora göre bnde herhangi bir sıkıntı görünmüyor
o halde bekleyın derım ama karar sızın yaslar kaç bu aradayaptırdım canım ya bir sıkıntı yok yumurtlama var hsg çekildi kanallar açık sorun var mı içeerlerde bilmiyorum eşim de test verdi bi kere hareket bozuktu son testte düzelmişti erkeklerin çok değişken oluyormuş zaten 3 ayda yenileniyor ya spermler
o halde bekleyın derım ama karar sızın yaslar kaç bu arada[/Q
29 yaşındayız 4,5 yıllık evlilik
ben kendimi çok geç kalmış hissediyorum kızlar 29 yaşındayım biraz sakinleşmeliyim sanırım keşke 3,5 yıl beklemesydim ama 25-26 yaşlarında da hiç hazır değildim off karışık işler o kadar beklediğim için mi olmuyor diyorum kendime yumurtam mı kalitesiz acaba yaşım da geçmiş değil ama ben öyle hissediyorum
29 ikimizde 4,5 yıllık evliliko halde bekleyın derım ama karar sızın yaslar kaç bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?