Gebeliğe Hazırlık Aşilamayami gecmeliyiz direk morfoloji 1.hareketlilik 52.total sprm ileri 66.56milyn

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Napmaliyiz keçiboynuzu özü kullanmak morfoloji duzeltirmi
Morfoloji düzelmiyor diye biliyorum. Biz 1 aşılama yaptırmıştık tutmayınca doktor aşılamayla vakit kaybetmeyin direkt tüp bebeğe geçin dedi morfoloji %2 ydi

Yok normal demiş vermedi bisey

Tüp bebk fiyatlar nekadr acaba
Her hastanede merkezde farklı aslında 10 bin tüp bebek merkezine vermiştik 5-6 bin civarı da ilaçlar tutmuştu sanırım

Aceleniz yoksa takviye kullanın. Neden değer aşağı sorunu bulup çözmeye çalışın. Ondan sonra aşılama tüp bebek düşünürsünüz

Merhaba
Benim eşimin de morfoloji 2 çıkmıştı hemde 2 kere test yaptırdık sperm testi yine 2 idi
Doktor direk aşılama söyledi bana
Kendiliğimden hamile kaldım şükürler olsun

Çözüm yok mu yani anne olamayacak mıyız
Var canım çözüm olmaz mı. Normal yolla gebelikte oluyor aslında ama dediğim gibi cok düsük ihtimal miş. Beklemek istemiyorsanız aşılama veya tüp bebek deneyin derim ben. Acele etmiyorsanız eşiniz sigara alkol kullanıyorsa bıraksın,doğal beslensin takviye kullansın

Son düzenleme:
Canım aşağı yukarı aynı değerlerle 2 yıl denedim olmadı. Son çare aşılama yaptırdık 2. Aşılamada tuttu bizim. Bence hiç uğraşma aşılama yaptır
8ay oldu çocuk düsuneli bı kimyalsal oldu bilmiyorum beklesem mi erkenmi .olmzsa artk aşilama geçeriz olur insllh

Morfoloji düzelmiyor diye biliyorum. Biz 1 aşılama yaptırmıştık tutmayınca doktor aşılamayla vakit kaybetmeyin direkt tüp bebeğe geçin dedi morfoloji %2 ydi
Morfoloji düzeliyor . Morfolojinin bozukluğu spermde dna hasarından kaynaklanabilir bi baktırın

Çözüm yok mu yani anne olamayacak mıyız
Hiç ümidinizi kırmayın. Eşimin morfolojisi 2 idi.
2 yıl normal denedik. Sonra ard arda 2 ay aşılama yapıldı ancak tutmadı. Ki bu süreçte yok arı sütü yok keçi boynuzu ne okuduysam denedik.
Ancak tüp bebeğe karar verdiğimiz ay hamile kaldım.
Fakat siz yinede bir üroloğa giderek doktor önerirse vitamin takviyesini yapın derim. Ümidinizi de hiç kaybetmeyin.

8ay oldu çocuk düsuneli bı kimyalsal oldu bilmiyorum beklesem mi erkenmi .olmzsa artk aşilama geçeriz olur insllh
Kimyasal sebebide muhtemelen morfolojidir. Morfoloji düşük olduğunda dış kimyasal yada düşük ile sonuçlanan gebelikler oluyor yüksek oranda. İki aşı sonrası tüp yapın doğal bekleyip zaman kaybetmeyin geçmiş olsun morfoloji genetikmiş öyle duydum doktordan düzelme olmuyor ama 0 da değil sizin ki bence şans var

Back
X