Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Morfoloji düzelmiyor diye biliyorum. Biz 1 aşılama yaptırmıştık tutmayınca doktor aşılamayla vakit kaybetmeyin direkt tüp bebeğe geçin dedi morfoloji %2 ydiNapmaliyiz keçiboynuzu özü kullanmak morfoloji duzeltirmi
Kimi sifirlada kalyo anlamadım vala bu morfoloji yiMorfoloji düzelmiyor diye biliyorum. Biz 1 aşılama yaptırmıştık tutmayınca doktor aşılamayla vakit kaybetmeyin direkt tüp bebeğe geçin dedi morfoloji %2 ydi
Nasip kısmet tabii ki her sekilde kalan var ama düsük ihtimal morfoloji önemli cünkü biz 2 tüp bebek denedik olmadı şimdi 3.sü için bekliyoruzKimi sifirlada kalyo anlamadım vala bu morfoloji yi
Yok normal demiş vermedi biseyDoktor takviye vermedi mi?
Tüp bebk fiyatlar nekadr acabaNasip kısmet tabii ki her sekilde kalan var ama düsük ihtimal morfoloji önemli cünkü biz 2 tüp bebek denedik olmadı şimdi 3.sü için bekliyoruz
Her hastanede merkezde farklı aslında 10 bin tüp bebek merkezine vermiştik 5-6 bin civarı da ilaçlar tutmuştu sanırımYok normal demiş vermedi bisey
Tüp bebk fiyatlar nekadr acaba
Morfolojinin tedavisi yok mu?Morfoloji düzelmiyor diye biliyorum. Biz 1 aşılama yaptırmıştık tutmayınca doktor aşılamayla vakit kaybetmeyin direkt tüp bebeğe geçin dedi morfoloji %2 ydi
Bize doktor düzelmiyor demişti. Takviye,arı sütü vs cok sey kullandık ama hız hareket falan yükseldi morfoloji düzelmediMorfolojinin tedavisi yok mu?
Çözüm yok mu yani anne olamayacak mıyızBize doktor düzelmiyor demişti. Takviye,arı sütü vs cok sey kullandık ama hız hareket falan yükseldi morfoloji düzelmedi
Canım aşağı yukarı aynı değerlerle 2 yıl denedim olmadı. Son çare aşılama yaptırdık 2. Aşılamada tuttu bizim. Bence hiç uğraşma aşılama yaptırNapmaliyiz keçiboynuzu özü kullanmak morfoloji duzeltirmi
Var canım çözüm olmaz mı. Normal yolla gebelikte oluyor aslında ama dediğim gibi cok düsük ihtimal miş. Beklemek istemiyorsanız aşılama veya tüp bebek deneyin derim ben. Acele etmiyorsanız eşiniz sigara alkol kullanıyorsa bıraksın,doğal beslensin takviye kullansınÇözüm yok mu yani anne olamayacak mıyız
8ay oldu çocuk düsuneli bı kimyalsal oldu bilmiyorum beklesem mi erkenmi .olmzsa artk aşilama geçeriz olur insllhCanım aşağı yukarı aynı değerlerle 2 yıl denedim olmadı. Son çare aşılama yaptırdık 2. Aşılamada tuttu bizim. Bence hiç uğraşma aşılama yaptır
Morfoloji düzeliyor . Morfolojinin bozukluğu spermde dna hasarından kaynaklanabilir bi baktırınMorfoloji düzelmiyor diye biliyorum. Biz 1 aşılama yaptırmıştık tutmayınca doktor aşılamayla vakit kaybetmeyin direkt tüp bebeğe geçin dedi morfoloji %2 ydi
Hiç ümidinizi kırmayın. Eşimin morfolojisi 2 idi.Çözüm yok mu yani anne olamayacak mıyız
Kimyasal sebebide muhtemelen morfolojidir. Morfoloji düşük olduğunda dış kimyasal yada düşük ile sonuçlanan gebelikler oluyor yüksek oranda. İki aşı sonrası tüp yapın doğal bekleyip zaman kaybetmeyin geçmiş olsun morfoloji genetikmiş öyle duydum doktordan düzelme olmuyor ama 0 da değil sizin ki bence şans var8ay oldu çocuk düsuneli bı kimyalsal oldu bilmiyorum beklesem mi erkenmi .olmzsa artk aşilama geçeriz olur insllh