Aşılama aşılamayla hamile kalan varmı

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

SAYKAL

kırık kalp
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2007
194
0
96
46
Ankara
merhaba arkadaşlar 7 kasımda üçüncü aşılamam oldu ayın 20 veya 21 inde belli olacak son günüm ama iki gündür benden kahverengi leke geliyor hastalanamadım öncekilerde daha erken ve çok ağrılı bir şekilde hastalanmıştım tereddütlerim var nolur benimle bilgilerinizi paylaşın bu seferde olmazsa tüp bebeğe geçeceğiz hastaneden ve ilaçlardan çok yoruldum şu an bunalımdayım moralim çok bozuk allah inşallah herkese yardım eder :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Mrb Saykal.Bize de doktor aşılama yaptırın dedi.Ama biz acele etmeyip normal yolla olmasını bekliyoruz.Bize bir başka doktor da aşılamayı hiç denemeyin bile demişti.Biz de 2 yıla yakındır istiyoruz.Bir sene daha bekleyeceğiz.Rabbim hayırlısını versin.Her doktor farklı bir şey söylüyor.Kendinize iyi bakın

Mrb Saykal.Bize de doktor aşılama yaptırın dedi.Ama biz acele etmeyip normal yolla olmasını bekliyoruz.Bize bir başka doktor da aşılamayı hiç denemeyin bile demişti.Biz de 2 yıla yakındır istiyoruz.Bir sene daha bekleyeceğiz.Rabbim hayırlısını versin.Her doktor farklı bir şey söylüyor.Kendinize iyi bakın

Canım 2 yıldır istediğiniz halde olmuyorsa daha fazla beklemeyin derim.Bende bekledim ve pişmanım biraz.Keşke daha erken başlayabilseydik tedaviye.Hala yok bebeğim bugün kü kan testide olumsuz çıktı.

Saykal arkadaşım o kahverengi akıntı adetten önce gelen akıntıya benziyor gibi.Benim son 2 keredir öyle oldu 2. sinde daha kısa sürdü hemen adete döndü.Hatta bugün adet oldum 2 gün sonra olması gerekirken.
Dilerim ben yanılırım da o lekelenme denilen benim yaşamadığım şeydir canım.Allah yüzünü güldürür inşallah.

sizce pko olan bır ınsana en cok hangı tedavı cevap verır ben pregly kullandım ama olmadı pko sorunum asılama istiyorum ama pek bilgim yok

aşılamada da pregly kullanacaksın canım zaten değişen tek şey yok aşılamada spermler yıkanıp direkt rahme gönderiliyor tek fark o.
Nasıl faydası olmadı yani çatlatmadımı yumurtalarını??

mrb deniz42 bende normal yoldan olmasını çok bekledim tedavilerin arasında doktorum kendi haline bırak dedi bekledim ama sonuç alamadım şimdi aşılamalar bitti tüp bebeğe geçeceğim boşuna vakit geçirdim diyorum keşke önceden daha çok uğraşsaydım yaş ilerliyor ve başka rahatsızlıklarımda çıkıyor şimdi tiroit bezim tamamen bitmiş ömür boyu ilaç kullanacağım buda zorlaştırıyor bence sende fazla bekleme inşallah tedaviye gerek kalmaz allah yardımcımız olsun

mrb darkinlife bu lekeler bugün biraz daha arttı ama hala olamadım galiba yine hüsran ama beklemek zor çıldırıyorum olacaksa olsun biran önce allah hepimize yardım etsin

evet canım rabbim hepımıze yardım etsin cok kotu oluyo insan bebek varmı yokmu bu öldürüyo insanı

kızlar bu siteye yeni katıldım ama mutluyum dertleşmek bana iyi geliyor moral oluyor kendinizi sevin ki güzel anneler olasınız

valla güzel fikir hele bazı zamanlar adet agrısı olmuyo ozaman tam dıyorumkı hamıleyım ama sonuc hep hüsran

evet tedavıde kullandım doktor önerisiyle 2 yıldır bebek istiyorum senin bitane var ama korkma ikinci bebek daha kolay kalırmış

bende 2. aşılamamın sonucun bekliyorum kızlar 23 kasımda adet olmam gerekiyor
ilk günler herşey çok güzeldi hiç kafaa takmıyordum bile ama vakit yaklaştıkça ağır gelmeye başladı ve galiba benim sonucumda hüsran olacak hiçbir belirtim yok
ne diyelim herşey allahtan....

evet canım bizim elimizden pek bişiy gelmıyo hersey allahın elınde bende asılama dusunuyorum bakalım hayırlısı

slm arkadaslar ben arnızda yeniyim benim üçüncü aşılamam yapıldı çok tedirginim bana yardım edin lütfen aranızda aşılama ile hamile kalan varmı cvp larınızı bekliyorum

slm
öncelikle hoşgeldin aramıza.bende yeni sayılırım.ben aşılama ile hamile kaldım.
sen ne zaman yaptırdın aşılamanı

Merhaba asilama.sonuclariniz ne oldu merk ettim.bana sanki hic bebegim.ol.uckmis gibi geliyor

Back
X