bugün 3 aylık oğlumun ilk aşılarını yaptırdık. ateş yapmasın diye özel almak istedim. ama doktorumuz gereksiz olduğunu söyledi. bebişi olanlarında bilgisine sunulur. bu aşılar sağlık bakanlığı tarafından bir sürü testten geçiriliyormuş. diğerlerine güvence veremem çünkü ithal dedi. herkese sevgiler
kızlar bende oğlumun son karmasında ithal yaptırdım diğerlerinde hem ateş hem ağrı yapmıştı ama ithalde öle olmadı bende dr. tavsiyesiyle yaptırdım çok şükürki ben atlattım onları ama belki bilmeyenimiz vardır diye sölüyorum menenjit aşısını mutlaka yaptırın
canım menenjit aşısını zaten sağlık ocaklarında yapmıyorlarmı ilk oğluşumda yoktu ama artık yapılıyormuş değilmi? ateş ağrı olayına gelince doktor dediki ithallerde yapabilir ama sağlık ocaklarının yaptığı aşının ağrı ve ateş yapma şansı%5 ise ithallerin%1 dir dedi bizde sağlık ocağında yaptırdık. neyseki ağrıda ateşte yapmadı. ama benimkine yapmadı diye başkasına yapmıyacak diye bi kaide yok yani tercih meselesi. sevgiler:1hug::enbuyukkk:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?