- Konu Sahibi Solgun Papatyalar
-
Yok sorun olmaz bende 3. Gün gitmistiöMerhabalar hanımlar bugün adet oldum ama pazartesi 3 ncu günüm hafta sonu araya giriyur aşılamayı iptal etmezler dime bazı yerlerde daha iyi diyorlar temizleniyurusn diye ama sorun olmaz dime teşekkür ediyorum şimdiden yorumlarınız için.
Hemen basladimi kan verdiniz dimeYok sorun olmaz bende 3. Gün gitmistiö
Asılamadan önce rapor toplarken kan vermistim sonra bi daha vermedşm sadece ultrasonla yumurta takibi yaptılarHemen basladimi kan verdiniz dime
Ya iyiymiş pazartesi benden alirlarmi bilmiyorumAsılamadan önce rapor toplarken kan vermistim sonra bi daha vermedşm sadece ultrasonla yumurta takibi yaptılar
Aşılama için adetin 2.veya 3. Günü çağırıyorlar zaten iğne kullanmaya o zaman başlıyorsunMerhabalar hanımlar bugün adet oldum ama pazartesi 3 ncu günüm hafta sonu araya giriyur aşılamayı iptal etmezler dime bazı yerlerde daha iyi diyorlar temizleniyurusn diye ama sorun olmaz dime teşekkür ediyorum şimdiden yorumlarınız için.
Gunde iki defa mı benim yarın 3ncu günüm dedim belki 2 nci gün illa şartAşılama için adetin 2.veya 3. Günü çağırıyorlar zaten iğne kullanmaya o zaman başlıyorsun
Hayır ikinci günü şart değilGunde iki defa mı benim yarın 3ncu günüm dedim belki 2 nci gün illa şart
Bugün gittim sabah kan verdim bekliyorumHayır ikinci günü şart değil
İlaçta hazırlar telefon bekliyorum onlardanHayır ikinci günü şart değil
İnşallah aşılamanız tutar pozitifi görürsünüzİlaçta hazırlar telefon bekliyorum onlardan
Ilk evet olursa oda hep aksilik hep stres 6 gün boyunca 50 lik doz kullanacam fazla yumurta büyütmese iyidir başlamadım kan verdim daha e nabiza düşmemiş kana göre başla diyecek yada ertelenecek ama sorun yok bence
Yoktur inşallah. İnşallah dilediğiniz gibi ilerler sürecinizIlk evet olursa oda hep aksilik hep stres 6 gün boyunca 50 lik doz kullanacam fazla yumurta büyütmese iyidir başlamadım kan verdim daha e nabiza düşmemiş kana göre başla diyecek yada ertelenecek ama sorun yok bence
E nabiza düşmemiş bekliyorum aramalrini gun icinde öğlene kadar aramasa gidecem oraya mecbur bu ay kaçırmak istemiyorumYoktur inşallah. İnşallah dilediğiniz gibi ilerler sürecinizbende 3 aşılama denedim
Allah razı olsun tutmuştur inşallah sizin rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.Yoktur inşallah. İnşallah dilediğiniz gibi ilerler sürecinizbende 3 aşılama denedim
Amin Allah razı olsun. Benim aşılamalar tutmadı aşılamayı bıraktım 2 ay sonra doğal yolla hamile kaldımAllah razı olsun tutmuştur inşallah sizin rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.
Maşallah çok şükür en azından olmuş geç olsun güç olsunAmin Allah razı olsun. Benim aşılamalar tutmadı aşılamayı bıraktım 2 ay sonra doğal yolla hamile kaldım