Aşım erkenmi yardım edin lütfen

Tane5501

Bal böceklerim❤️
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2012
354
31
323
Kızlar aşımın birini 18 haftada diğerini de 22.haftada yaptırıcam erken mi olmuş ilki yardım edermisiniz çok aklıma takıldı

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar aşımın birini 18 haftada diğerini de 22.haftada yaptırıcam erken mi olmuş ilki yardım edermisiniz çok aklıma takıldı

Tetanoz aşından bahsediyorsun sanıyorum. İlki 20., ikincisi 24. haftada yapılıyor diye biliyorum. Ama benimkini sağlık ocağı takip etti. Onlar sonuçta haftanı biliyorlar, bişey olmaz dedilerse olmaz herhalde, sen yine de doktoruna danış. Hatta bana doktorunla görüş sorun yoksa yapacağız dedi. Doktorum ol deyince oldum. İkinci doz zamanı karaciğer enzimlerim çıktı, doktorum gerek yok olma dedi. İkinciyi olmayacağım için sağlık ocağı istemediğime dair dilekçe imzalattı.

Dün kendi doktorum değil ama bi doktora sordum bişey olmaz korkmayın dedi inşallah bişey olmaz

Benim ikinci aşım bugün yapıldı 26+1 iken.. Sağlık ocağı takip ediyor ben doktorada sorduğumda sorun yok demişti ilkini ise bundan bir ay önce yapmışlardı..

Benim ikinci aşım bugün yapıldı 26+1 iken.. Sağlık ocağı takip ediyor ben doktorada sorduğumda sorun yok demişti ilkini ise bundan bir ay önce yapmışlardı..

Ya benim erkenmi olmuş o zaman üzüldüm şimdi benim yarın ikincisi yapılacak

Ya benim erkenmi olmuş o zaman üzüldüm şimdi benim yarın ikincisi yapılacak

Sizin ilk aşınızı ebe yapmadı mı ki? Yani ben gebelik için evde yaptığım testte pozitif çıkınca sağlık ocağına kan testi için gittim ordada sonuç olumlu olunca aile hekimim kaydımi yaptı işte bundan bir ay öncede telefonuma mesaj geldi yarın aşı günü diye.. yani demek istediğim doktor kontrolünde olduysan ilk aşınızı sıkıntı yapmanıza gerek yok bence..

Bende sağlık ocaginda doktor kontrolünde yaptırdım ama herkese göre çok erken sanki canım bi garip geldi bana

Bende sağlık ocaginda doktor kontrolünde yaptırdım ama herkese göre çok erken sanki canım bi garip geldi bana

Sıkıntı yapmayın bence gerek yok öyle çok düşününce insan bi garip oluyor ama haksız da değiliz tabi gebeyiz insan olumsuz birsey olsun istemiyor doktorunuza sorun mutlaka içinize sinmeyeni.. size hayırlı gebelik haftaları ayları diliyorum Allah sağlıkla kucaginiza almayı nasip etsin inşallah

Amin canım hepimize inşallah çok haklısın kendimiz için değil ki bu endişe ondan ama tekrar soracağım doktora çok sağol

Yooo bende 18+ larda oldum canım ilk aşımı erken degil zaten o haftalarda başlanıyor.Oglumdada tam 18 haftda oldum ikinciyide 22+5 de

Yooo bende 18+ larda oldum canım ilk aşımı erken degil zaten o haftalarda başlanıyor.Oglumdada tam 18 haftda oldum ikinciyide 22+5 de

Ay iyi bari canım çok sağol ya bazıları çok erken diyordu da içim rahat etti şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…