Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam canım nasılsın ? sonucunu aldın mı sen ? benim 5.günüm transferden sonra
canim ilk hamilleligimde asiri bel agrisi cektim tamda senin zamanlarinda benim rahmim ters doktor o yuzden rahim genisledikce sende agri daha cok oluyor demisti yani rahim genisledigi icinmis eger benim gb ters rahimse de daha cok agrirmis. simdide transferden iki gun sonra basladi ve hala hafif haif bel agrisi devam.
cnm şu bel ağrısı çoğu kişide oluyor sanırım bendede olmuştu iki hamileliğimdede çükük siyah parçacıklar kullandığın jelden bende kullandığımda olmuştu hatta benim baya siyah siyah çıkıyordu dışarı doktorum korkulcak bişey değil demişti ama sen doktorunla görüşütüğünde sor mutlaka
evet tatlım aldım pozitif 9. gün 88.22 çıktı sonucum rabbim sanada nasip etsin inşşşş
inşşşş tatlımm rabbim sanada versin biran önce inşşşşayyy ne güzell çok sevindim çok kutlarım seni darısı benim başıma :ecrin_bebek:
tatlı kız slm benimde ilk hamile kaldıgımda aşırı bel agrım olmuştu ağrıdan duramazdım benimde rahmim ters belkide o yüzden şuanda bel agrım yok fazla arada oluyor ama kasık agrılarım var ileriki dönemde bel agrılarıda artabilir dinlenmeye çalış bol bol..
tatlım kanamam zaten bir iki damla oldu bitti şimdi kahverengi akıntı var doktorum yat dedi 88 den 322 olmuş bugün değerimiz teyzeleri![]()
canım maşallah bendede hiç bel agrısı falan yok 2 gündürde kasık agrısı bile yok daha önce vardı lekelenme falanda yok ay diyorum şu keseyi bir görsem bir an önce benimde
Benim de belim çok ağrıdı.
Hatta test yapana kadar adet olacakmışım gibi geliyordu.
Normal adet dönemlerinden tek farkı aşırı bel ve sırt ağrısıydı
Yaklaşık 9. haftaya kadar devam etti.
Sonra da koca karnım nedeniyle bel ağrılarım oldu 30. haftadan sonra
kızlar aşırı bel ağrım var içinizde böyle olan varmı bide idrarda böyle çok küçük kuru siyah parçacıklar var acaba jelden olabiirmii