şuan kavga ettik. ediyoruz 10 dk hava almaya diye gitti. dün bana her zmn yaptıgı şeyi yptım diye baana olan inancını yitirmiş öyle söylüyor. üstelik allah biliyorya o bunun kat ve katını bana defalrca yaptı. üstelik inancım yıkılmasına rağman bnu kdar adaletsiz olmadım. inanç yıkılma meseleside şu. ayrılmıcamızı söyleyip ayrılık konusunu açmamız. şuan gerçekden canım çok yanıyor ne yaapcagımı bilmiyorum. nasıl düzelecegimizi yada. hep düzelten bişeyler için uğraşan ben olmak istemiyorum. bazen o kdar kötü oluyorum ki ona ihtiyaç duyuyorum ( kavga ettimizde oluyor bu genlde ) görmem gerkiyr ancak öyle düzelebilr çnkü bu diye. diyorum gel inada bindirior gelmior. o kdar canım ynıaor ki dayanamıorm. şuan ne yapmalıyım. olayda aslında tamamen suçlu ben değilken o kdar mükemmel üste çıkabiliorki bağırıor çağırıor kzııor eziyo beni . az önce diş doktorundan geldim ağzm kan içinde sinirden ağlarken o dkar ymrukladım ki kndimi. zarar veriorm kndime. ayrıl demyin. ayrlmayı beceremiyrz.. bnm gibi olan bi sürü insan vardr. birisi yardım etsin ne yapmalıyım gözmde ağlayacak yaş kalmadı