aşırı canım yannıyor dayanamıyorum!

delircem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2012
130
0
26
İstanbul
şuan kavga ettik. ediyoruz 10 dk hava almaya diye gitti. dün bana her zmn yaptıgı şeyi yptım diye baana olan inancını yitirmiş öyle söylüyor. üstelik allah biliyorya o bunun kat ve katını bana defalrca yaptı. üstelik inancım yıkılmasına rağman bnu kdar adaletsiz olmadım. inanç yıkılma meseleside şu. ayrılmıcamızı söyleyip ayrılık konusunu açmamız. şuan gerçekden canım çok yanıyor ne yaapcagımı bilmiyorum. nasıl düzelecegimizi yada. hep düzelten bişeyler için uğraşan ben olmak istemiyorum. bazen o kdar kötü oluyorum ki ona ihtiyaç duyuyorum ( kavga ettimizde oluyor bu genlde ) görmem gerkiyr ancak öyle düzelebilr çnkü bu diye. diyorum gel inada bindirior gelmior. o kdar canım ynıaor ki dayanamıorm. şuan ne yapmalıyım. olayda aslında tamamen suçlu ben değilken o kdar mükemmel üste çıkabiliorki bağırıor çağırıor kzııor eziyo beni . az önce diş doktorundan geldim ağzm kan içinde sinirden ağlarken o dkar ymrukladım ki kndimi. zarar veriorm kndime. ayrıl demyin. ayrlmayı beceremiyrz.. bnm gibi olan bi sürü insan vardr. birisi yardım etsin ne yapmalıyım gözmde ağlayacak yaş kalmadı

kendi kendine zarar vermeye başladıysan bi uzamana görün ve gerekirse ilaç kullan....

Sakinleş bakalım önce bi. Kendine zarar vermek ne demek. aciz misin sen? Muhtaç mısın karşındakine. Yaşlarınız kaç sizin?

canm sen kendın kendıne yapıyorsun bunları adama durduk yerde sureklı ayrılalım dersen olacagı bu. sana demıstık yeter artık dıye sogursa bırden naparsın dıye. lutfen ılıskınızı olgunlukla yurutun boyle sence hos olur mu aranızdakılerı elbette tam bılemeyız ama yzdıklarına gore onun boyle davranmasını saglayanda sensın

canm sen kendın kendıne yapıyorsun bunları adama durduk yerde sureklı ayrılalım dersen olacagı bu. sana demıstık yeter artık dıye sogursa bırden naparsın dıye. lutfen ılıskınızı olgunlukla yurutun boyle sence hos olur mu aranızdakılerı elbette tam bılemeyız ama yzdıklarına gore onun boyle davranmasını saglayanda sensın

ama bak bana bnm yaptıgımı kndisi defalarca daha ağırını yapıyor. ben yapınca böyle oluyor

problem ne tam olarak anlayamadım, ama kavgalardan daha önemli bir sorununuz var bence ; kendinize zarar veriyorsunuz , yumrukluyorsunuz falan:ssz:

bu durumda kurtarılması gereken öncelikli şey ilişkiniz değil, psikolojinizdir :26:

kavgalarınızın sebebi nedir genel olarak ayrılma fikri nerden doğuyor yani?

herangi uafak bişyden sorun büyüyor sonra oraya dağılıyor buraya dağılıyor ve iş kopuyor. ben sinrli o sinirli ikimzde altdan almayınca hadi sen altdan al gibisinden ayrılalım o zmn diyr hernagi birimiz.

ama bak bana bnm yaptıgımı kndisi defalarca daha ağırını yapıyor. ben yapınca böyle oluyor

o zaman onada soyle boyle yapmasın oturup guzelce konusun kanlı bıcaklı degılsınız kı. hem kurana bıle el basmıssınız onu da hatırlat. burada sana ancak onerı gelır cozumu sen secersın. cozumde konusmakla olur

antideprasan kullandım. oda sadece formalite. öenmli olan o değil. onun dışındakiler hakkında ne düşünüosun? ne ypmalıtym

bunun dışındakiler,
-saplantılı bi ilişki
-nedensiz bi kavga
-birbirine zarar veren bi çift
-bunun aşk olduğunu düşünen bi hanım kız....
elle tutulur bi taraf göremedim kusura bakma...
senin yapman gereken bu ilişkiyi en az zararla atlatmak....
kimse vazgeçilmez değil bi süre acı çekersin sonra herşey geçer emin ol bundan..
zaman herşeyin ilacı...

herangi uafak bişyden sorun büyüyor sonra oraya dağılıyor buraya dağılıyor ve iş kopuyor. ben sinrli o sinirli ikimzde altdan almayınca hadi sen altdan al gibisinden ayrılalım o zmn diyr hernagi birimiz.

hmm artık nasılsa biz ayrılmayız bu lafta kalır diye artık oyuncak gibi olmuş ayrılık lafı..
birbirinize söz verin bidaha kimse söylemicek bunu diye ciddi ciddi karar verin..

Sürekli ayrılık konusunun konuşulması ilişkiyi yıpratır. İlişkiniz ne kadarlık?

o zaman onada soyle boyle yapmasın oturup guzelce konusun kanlı bıcaklı degılsınız kı. hem kurana bıle el basmıssınız onu da hatırlat. burada sana ancak onerı gelır cozumu sen secersın. cozumde konusmakla olur

oturuyrz güzelce konuşuyrz zorda olsa anlaşıorz sarılıorz.. mutlu mutlu eve gidiorz hayda bırakmıor biizi skıntılar. şimdi geldiği zaman ne ypmalıyım peki ben nasl davrnayım

bu konu daha önce masaya yatırılmış galiba:)

Back
X