aşırı canım yannıyor dayanamıyorum!

oturuyrz güzelce konuşuyrz zorda olsa anlaşıorz sarılıorz.. mutlu mutlu eve gidiorz hayda bırakmıor biizi skıntılar. şimdi geldiği zaman ne ypmalıyım peki ben nasl davrnayım

her zaman tabı kı de alttan alma. gelınce gel otur konusalım de bu kez saglam konusun.sureklı ayrılık lafı etmeyelım de ne sen ne de o. ve onun senın hakkındakı dusuncelerını sor

her zaman tabı kı de alttan alma. gelınce gel otur konusalım de bu kez saglam konusun.sureklı ayrılık lafı etmeyelım de ne sen ne de o. ve onun senın hakkındakı dusuncelerını sor

çok konştuk. ciddi hemde.. seninle evlenmek istiyrm.. seni çok seviyorum çok aşığım sen benim karım olacak kızsın diyor.. bitsin istesem uzatmam diyor. evet kestrp atar birşeyi istemiorsa ama benden bazen verdigğimi almak istiyrm. beni sevdiğini bilorm hemde ne kdar çk sevdiğini bilioyrm. beni grdüğü zaman nasıl kndine geleceğinide. ama bil. telefon varya acayip kötü bişy ya

bunun dışındakiler,
-saplantılı bi ilişki
-nedensiz bi kavga
-birbirine zarar veren bi çift
-bunun aşk olduğunu düşünen bi hanım kız....
elle tutulur bi taraf göremedim kusura bakma...
senin yapman gereken bu ilişkiyi en az zararla atlatmak....
kimse vazgeçilmez değil bi süre acı çekersin sonra herşey geçer emin ol bundan..
zaman herşeyin ilacı...

bi ilişkin varmı.. hiç sorun yaşamamış yada yaşamayacak biri gbi konuşuosn ?

çoookk keezz....

Bu forumda daha önce ilişkinle ilgili paylaşımlar yapmışsın galiba, demek istedim ben.
Konunun detayını bilmiyorum. Ama şunu söyleyebilirim. Benim de 1,5 yıllık bir ilişkim var. Biz de zaman zaman kavga ediyoruz. Ama "ayrılık" kelimesini kullanmayız. Bütün çiftler kavga edebilir, o yüzden sakin olmalısın. Eğer çok sık aralıklarla kavga ediyorsanız da, nedenini sorgula bence.

1 saatliğine cebini kapat, boş bi odaya uzan, onsuz güzel mutlu anlarını hayal et, kendine güven telkin et, güçlü ol, önemli olan sensin kendine zarar vermek ne demek, unutma ne kadar çok ağlar, sızlar, sızlanırsan o kadar değerin düşer ve istenmezsin, kendini motive et ve karar ver, seni yıpratan konuları değerlendir ve olumsuz yanıtlara kendini hazırla daha sonra kararlı bir şekilde onunla paylaş, eğer hala aynı şeyleri uyguluyorsa bitir, bir kez bitir acını yaşa hayatına devam et ama kesinlikle arkaya bakma gelirse o gelsin, daha çok gençsinnn.

Back
X