Degil mi ama. Bu cocuk mu istedi dunyaya gelmeyi. Ustelik o kadar kotu bir cocukluk yasamis ki esim. Korkunc seyler anlatti bana. Anne olsaymis da onlarda korusaymis evladini demek geliyor icimden ama annesi o kadar yuce bir kisilik ki esimin gozunde desem kesin kavga cikar.Kv esinin elini tutmasi falan cok sacma.normal eski cektiklerini anlatmasi fakat bunu esini kullanmak icin anlatiyor sanirim anormal bi durum.sonucta sizinde ayri bi hayatiniz var.benim icin fedakar anne profili şudur.ben bu yasima geldim yasayacagimi yasadim veya yasayamadim benden gecti siz mutlu olun evinize bakim gezin tozun ben bisey istemem tek istediğim huzurunuz dusunceli fedakar anne budur.tabiki gecmiste cocuguna bakacak bunu bi lutufmis gibi anlatmasi sacma
Haklisin canim kullanmış yaptiklarini eger esin yuz verirse kullanmayada devam edecek.sizde biraz sakin olun belki esiniz yavs ama ilerleyen zamanlarda anlar insDegil mi ama. Bu cocuk mu istedi dunyaya gelmeyi. Ustelik o kadar kotu bir cocukluk yasamis ki esim. Korkunc seyler anlatti bana. Anne olsaymis da onlarda korusaymis evladini demek geliyor icimden ama annesi o kadar yuce bir kisilik ki esimin gozunde desem kesin kavga cikar.
dogurmasaydı ozaman.Konum kv ve acindirmalari. Simdi ne zaman esim ben kv sohbet etsek konu kesinlikle kv nin cocuklarini nasil zor nasil fedakarliklarla buyuttugune gelir. Bu arada 7 aylikken esimi babannesine birakmis ve sadece haftasonlari almis. Calistigi icin oyle yapmasi gerekiyormus. Ve babannesi halasi amcasi sorunlu insanlarmis. Psikolojik olarak.
Burda esime yapilan cok buyuk bir haksizlik var ama kv bunu bile lehine cevirip kendisini mazlum gosteriyorm
Bu arada esimin kardesine de annanesi bakmis. Deyim yerindeyse gul gibi bakmis.
Bunlar bana anlatilanlar.
Sorun ise kv nin bunu milyon kez anlatmis olmasi.
Dun kv ile gorustuk yine anlatti ayni seyleri ve gitti. Esim dedi ki yarin da annemi gorelim mi. Ona gidelim mi. Ne kadar cilekes dimi. Ne yaptiysa bizim icin yapmis. Ne guzel bir insan degil mi. Bizden baska hayati olmamis hic kadinin dedi.
Siz soyleyin normal mi Allah askina. Bir benim mi sinirlerim ziplar bu durumda.
Bu arada kv nin evinde surekli biseyler bozulup kirilir ve hepsini laf arasinda bize soyler alcam diye. Esim de alma annem birlikte aliriz ben alirim sana der. Bunu da yorumlarsaniz mutlu olurum.
Bir de surekli arar. Ozellikle haftasonu. Ne yapiyoruz ne yapacagiz da nereye gidecegiz hepsini ogrenmek ister.
Dun yolda ucumuz yururken de kv esimle benim aramda yuruyordu ve surekli esimin elini tuttu. Siz soyleyin normal mi. Ikisi elele ben ucuncu kenarda. Esim tutmadi bu arada annesi tuttu. Esim alir gibi yapiyor elini kv yine tutuyor.
Eşinin gözünde annesi yüce bir kişilikse sakın ama sakın bir şey söyleme annesi hakkında. Kk da bir şey öğrendiysem anasına düşkün erkeğe ne söylesen fayda etmiyor ki aklı fikri var. Kendi yaşadıklarını anlatmış annesinin onu koruyamadığını akıl edemiyorsa hiç bir söz etkilemez aksine sen kötü fesat olursun eşinle aran bozulurDegil mi ama. Bu cocuk mu istedi dunyaya gelmeyi. Ustelik o kadar kotu bir cocukluk yasamis ki esim. Korkunc seyler anlatti bana. Anne olsaymis da onlarda korusaymis evladini demek geliyor icimden ama annesi o kadar yuce bir kisilik ki esimin gozunde desem kesin kavga cikar.
Degil mi ama. Bu cocuk mu istedi dunyaya gelmeyi. Ustelik o kadar kotu bir cocukluk yasamis ki esim. Korkunc seyler anlatti bana. Anne olsaymis da onlarda korusaymis evladini demek geliyor icimden ama annesi o kadar yuce bir kisilik ki esimin gozunde desem kesin kavga cikar.
Simdi yeni arayip cagirdi. Is icin sehirdisina yola cikacagiz. Daha dun saatlerce gormemize ragmen bugub yoldan once ona gidecegiz. Yine bahanelerle cagirdi. Iki saat sabah esimi telefonda tuttu pazar pazar. Ben sizin kadar iyimser dusunemiyorum. Esimin elini tutarak yurumesi yanimda cok mu normal. Resmen ucincu kisi oluyorum ben.Bazen anlamak zor oluyor o annenin yaşadıklarını; benimde korkunç bir çocukluğum var ama annemin asla inkar edilmeyecek bir gayreti de var. Mükemmel değiller, şartları ve psikolojileri el verdiği ölçüde bizlere sahip çıkmışlar, önce buna bir saygı gösterin. Anılarını sürekli anlatması içinin doluluğundan, emin olun siz olmasanız da anlatmaya devam edecektir, yaşlı olmayı, evladının hayatında atıl duruma geçmeyi kabullenememek bu. İhtiyaçlarını tabi ki bir şekilde dile getirecek, aile bütçenizi sarsmayacak şeyler ise bence müdahale etmeyin, annedir bırakın gönlü olsun. Kv olduğu için ön yargılı yaklaşmayın, her annenin doğruları ve yanlışları olmuştur, kimse dört dörtlük çocuk büyütmüyor, eşinizin hatırı için dinleyin gitsin
Mesele bag degil. Kullaniyor. Vicdan yaptiriyor.Elini tutması aşırı saçma ama diger konu sizin yorum yapabileceginiz bi mevzu değil. Oglunu bırakmış oğlu etkilenmemiş bu durumdan annesiyle arasındaki bağa siz yorum yapmamalısınız.
Simdi yeni arayip cagirdi. Is icin sehirdisina yola cikacagiz. Daha dun saatlerce gormemize ragmen bugub yoldan once ona gidecegiz. Yine bahanelerle cagirdi. Iki saat sabah esimi telefonda tuttu pazar pazar. Ben sizin kadar iyimser dusunemiyorum. Esimin elini tutarak yurumesi yanimda cok mu normal. Resmen ucincu kisi oluyorum ben.
psikologlar ailesine düşkün eşten korkmayın diyorlar... ailesine değer vermeyen, eşine ve kendi yuvasınada değer vermez..Konum kv ve acindirmalari. Simdi ne zaman esim ben kv sohbet etsek konu kesinlikle kv nin cocuklarini nasil zor nasil fedakarliklarla buyuttugune gelir. Bu arada 7 aylikken esimi babannesine birakmis ve sadece haftasonlari almis. Calistigi icin oyle yapmasi gerekiyormus. Ve babannesi halasi amcasi sorunlu insanlarmis. Psikolojik olarak.
Burda esime yapilan cok buyuk bir haksizlik var ama kv bunu bile lehine cevirip kendisini mazlum gosteriyorm
Bu arada esimin kardesine de annanesi bakmis. Deyim yerindeyse gul gibi bakmis.
Bunlar bana anlatilanlar.
Sorun ise kv nin bunu milyon kez anlatmis olmasi.
Dun kv ile gorustuk yine anlatti ayni seyleri ve gitti. Esim dedi ki yarin da annemi gorelim mi. Ona gidelim mi. Ne kadar cilekes dimi. Ne yaptiysa bizim icin yapmis. Ne guzel bir insan degil mi. Bizden baska hayati olmamis hic kadinin dedi.
Siz soyleyin normal mi Allah askina. Bir benim mi sinirlerim ziplar bu durumda.
Bu arada kv nin evinde surekli biseyler bozulup kirilir ve hepsini laf arasinda bize soyler alcam diye. Esim de alma annem birlikte aliriz ben alirim sana der. Bunu da yorumlarsaniz mutlu olurum.
Bir de surekli arar. Ozellikle haftasonu. Ne yapiyoruz ne yapacagiz da nereye gidecegiz hepsini ogrenmek ister.
Dun yolda ucumuz yururken de kv esimle benim aramda yuruyordu ve surekli esimin elini tuttu. Siz soyleyin normal mi. Ikisi elele ben ucuncu kenarda. Esim tutmadi bu arada annesi tuttu. Esim alir gibi yapiyor elini kv yine tutuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?