aşırı derecede diş kamaşması var :(

gazeldustubaglara

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2012
10.411
2.199
248
kızlar bende aşırı diş kamaşması var...günlük hayatımı resmen etkiliyor...pamuklu bir ipin dişle koparılması, halıya koltuğa elin sürtülmesindeki ses, çamaşır asarken kazak gibi triko şeyleri bileasamıyorum asla...
sadece birkaç saniyelik olsa katlanırım ama o kamaşma olunca birkaç gün sürüyor, feci birşey yaa çaresi varmı acaba?
önceden de hafif olurdu ama son zamanlarda arttı...
geçen oğlum ağzına ip almış ısırıyor, öyle fena oldum ki yaa resmen bayılacam..tüylerim ayağa kalkıyor, bütün vücudum kasılıyor resmen...aklımdan da çıkmıyor...bugün de elimi yıkadım havluya silecem, havluyu asılırken bir teli takılmış askının çentiğine, ben asılırken nasıl bir ses çıktı orda yere serilecektim, çok kötü birşey ya izah edemiyorum....
varmı bu derece kamaşma yaşayan...diş macunumu değiştirsem saçma bir fikirmi bilemiyorum çaresini hiç duymadım :26:

Diş fırçanın üstüne bira tuz sür ve fırçala bunu 3 gün yap diş etin düzelecektir kanamada duracak
vitaman eksikliği var sende bol bol,ceviz ve beyaz peynir tüket

asitli yiyecekler yapıyor bende, çok fazla portakal yersem mesela kamaşır dişleriim, çok sinir bozucu.

diş macunun da fazla kuvvetli olabilir, organik diş macunlarını kullanabilirsin.

diş hekimine görünmelisin yakın zamanda...

ben dis kanamasi var diye okudum camasir asarken filan demissin bende herhalde dislerini skyorsun asarken sandim meger kamasmaymis neden olur hic bi fikrim yok ama cekilmez oldugu kesindir ALLAH yardimcin olsun..

organik diş macunu aklıma hiç gelmedi, bi deneyeyim canım çok sağol..

ben dis kanamasi var diye okudum camasir asarken filan demissin bende herhalde dislerini skyorsun asarken sandim meger kamasmaymis neden olur hic bi fikrim yok ama cekilmez oldugu kesindir ALLAH yardimcin olsun..

çamaşır asarken diye kastım yani hani ıslak kazak triko vs olur ya asarken o kıyır kıyır eden sesi, ve onu elimle hissetmem resmen işkence.. basit görünen önemli bir sorun yaa, hala anlatırken tüylerim kalkıyor...hani aniden üşüyünce tüm vücut sıtma gibi titrer ya, işte ben onu gün içinde 15-20 kez yaşıyorum

Diş Et'lerin zarar görmüş olabilir istersen bir doktora görün,yediklerine içtiklerine dikkat et fazla kafeinli ve asitli içecekleri fazla tüketme,aşırı soğuk ve aşırı sıcak yiyeceklerde diş kamaşmasına sebep olur.

valla bilmiyorum canım yaa, son zamanlarda çok maden suyu içiyorum, ondan mı acaba? kola gazoz gibi gazlı içecekler zaten evimize sokmayız hiç...tek gazlı içecek maden suyu içeriz...nescafe kahva vs de içmem hiç..çok nadir binde bir...
maden suyundan mı acaba

Olabilirde olmayabilirde sonuçta sodanın içinde bile asit var yani içtiğimiz aslında saf maden suyu değil .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…