• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asiri doz yalnizlik,

Mavisular

Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2020
26
1
16
46
Yalnizlik. Ne zaman geldi.......guvenebilecegin birinin olmadgni goruncemi? Yoksa guvendigin tek insanin bu dunyadan gocup gittigndemi? Sevdgin adamin sana celme taktignda mi? Anne ve kardesinin sirf firsat bulabildi diye kazik attginda mi? Umutlanmaya bile korktugun bir tup bebek tedavisi sonucunda tutunan bebegimi kaybettikten sonrami?

Tüp bebeği siz mi yaptırdınız?
Eğer öyleyse tekrar yaptırmayın önce kendi ruh sağlığınıza önem verin ve bir uzmanla görüşün. Önce siz,bebek ve diğer her şey sonra
aynen umutsuzca yazmış konu sahibi zaten böyle şeye kalkışıyorsan önce inanmalısın umut etmelisin iyi hissetmelisin sonrası olur zaten

Icten samimi bir insan varsa hayatinizin biryerlerinde ,belki farkinda olmazsiniz ama size iyi geliyordur.oyle biri olmadgnda bunu anliyorsunuz.yureginiz usuyor...karamsarligim icin uzgunum.

Butun herseyi ben yapip takip edersem.aksam telfn tv bakip sabah ise ,para hesaplari alinacaklar. ,alip .hep boyle olursa ,esimle dert yada sohbet etme istdg duymazsam iyi. O sadece kendince yaparsa bisey yok

Yalnızlık hissi bu ara beni de çok yokluyor. Dönemsel olabilir belki sizin de öyledir

Konunuzu okudum. 40 yaşında ve çalışan bir kadınsınız. Polislikten serbest avukatlığa geçen kendinizden beş yaş küçük bir erkekle evlilik yapmışsınız. Evliliğinizde düğün takı masrafı da olmamış ve işyeri açmak için krediyle ev almışsınız. Darp edilmişsiniz ve evliliğinizi sürdürmeniz için aileniz baskı yapıyormuş.
Bakın bu evlilik olmayacak belli. Altına girdiğiniz kredi eşinizin ofisi sanırım. Eşiniz de yeni bir avukat. Satın şu evi krediyi kapatın. Herkes yoluna baksın. Sizi arada bırakan en önemli şey de kredi çünkü.

Cop atar sadece.baskalarinin yaninda da yabanci gb davranir. Benim dedgme ilk o karsi cikar.destek ve sahiplenmekten yoksun.kendisine destek olunca cok hosuna gider ama kendisi asla olmaz

Yalnizlik. Ne zaman geldi.......guvenebilecegin birinin olmadgni goruncemi? Yoksa guvendigin tek insanin bu dunyadan gocup gittigndemi? Sevdgin adamin sana celme taktignda mi? Anne ve kardesinin sirf firsat bulabildi diye kazik attginda mi? Umutlanmaya bile korktugun bir tup bebek tedavisi sonucunda tutunan bebegimi kaybettikten sonrami?
Doğduğumuzda tek geldik ve tek bir sekilde terk edicez.. aradaki olaylar durumlar surekli degisecek ama sonuc degil.. hep dunyada mutlu olmaliymisiz,yanimiz cevremiz kalabalik olmaliymis her gun sevip sevilecekmisiz gibi düşünüyoruz ama bunun garantisi verilerek gelmedik dünyaya malesef. Kalbini dinle,neyi seviyorsan onu yapmaya çalış elinden geldigince bir hobi olur başka bişey olur,gecmisi dusunmemeye gelecege endiselenmemeye çalış. İnaniyorsan dua edebilirsin,olumlama defteri tutabilirsin. Yalnızlığının çaresini içinde ara,en iyi çözüm bu inan♥️

Konunuzu okudum. 40 yaşında ve çalışan bir kadınsınız. Polislikten serbest avukatlığa geçen kendinizden beş yaş küçük bir erkekle evlilik yapmışsınız. Evliliğinizde düğün takı masrafı da olmamış ve işyeri açmak için krediyle ev almışsınız. Darp edilmişsiniz ve evliliğinizi sürdürmeniz için aileniz baskı yapıyormuş.
Bakın bu evlilik olmayacak belli. Altına girdiğiniz kredi eşinizin ofisi sanırım. Eşiniz de yeni bir avukat. Satın şu evi krediyi kapatın. Herkes yoluna baksın. Sizi arada bırakan en önemli şey de kredi çünkü.
Kabullenemiyorum olanlari .inanmisligm ve guven kirikligini. Onunla oyle kafede pastanede tanismadim. Hastanede olumden dondugumde tanistim.

Önceki yaşadıklarınızı tekamülünüz için gerekli olaylarmış yaşamışsınız.

Ancak mutsuz ve bir içi boş bir evliliği ısrarla sürdürmek sizin seçiminiz.

Back
X