• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşırı Eleştiri Kültürü

Maviliela

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
123
Puanlar
38
Arkadaşlar az önce 3 yıl önceki bi konuya yapılan yorumları okuyordum. İnsanların çözüm üretmek yerine bazen nasıl bu kadar sadece açık arama ve eleştiri üzerine yorum yapabildiğine hayret ettim :) Biz Türk toplumu olarak neden bu kadar negatif bi tutumdayız canlar söyleyin bana 🥸😅 Bi de arkadaşlar Allah rızası için her evlilik sorununu anlatana boşan demekten vazgeçelim yahu 😁 Evlilik sorunu=boşanma yorumları.. Şahane ikili 😁

Evet çok haklısın..
Neden çocuk yaptın.. niye iki tane yaptın.. bunu başta düşüncektin... . Yazık çocuğuna.. boşan gitsin,hayır gelmez o adamdan ..
Bu sözlerin kime faydası var yahu . Eğer vericeksen bir akıl ver ,varsa fikrin parlak bir fikir ver..
Bu geneldede böyle ama ,bir derdini anlatıyorsun hemen akıl verme ,hemen dert yaristirma..bunu hepimiz yapıyoruz .
Halbuki insanın ihtiyacı ,sadece anlaşılmak...

Arkadaşlar az önce 3 yıl önceki bi konuya yapılan yorumları okuyordum. İnsanların çözüm üretmek yerine bazen nasıl bu kadar sadece açık arama ve eleştiri üzerine yorum yapabildiğine hayret ettim :) Biz Türk toplumu olarak neden bu kadar negatif bi tutumdayız canlar söyleyin bana 🥸😅 Bi de arkadaşlar Allah rızası için her evlilik sorununu anlatana boşan demekten vazgeçelim yahu 😁 Evlilik sorunu=boşanma yorumları.. Şahane ikili 😁
burda evli olup problem anlatanlar genelde aldatılmış dövülmüş sövülmüş sömürülmüş manipüle edilmiş oluyor ne diyecez ? bak mesela eşinin dağınıklığından şikayet edene kimse boşan dememiş

Tamam dövülene sövülene otur çek diyelim boşan demekten vazgecelim, sabah sabah büyük aydınlanma yaşadım gerçekten, arada bir çıkar senin gibi geniş çerçeveli biri bunları söyler gider, genelde yarası vardır.

Tamam dövülene sövülene otur çek diyelim boşan demekten vazgecelim, sabah sabah büyük aydınlanma yaşadım gerçekten, arada bir çıkar senin gibi geniş çerçeveli biri bunları söyler gider, genelde yarası vardır.
Kastettiğim kesinlikle bu değildi, ama bazılarının yorumları kesinlikle çok çok sivri kabul edin

Elbette öyle bişey söylemedim ama kocasıyla basit bi problemi olan, kaynanasıyla problemini anlatan herkese boşan demeyelim. Mantıklı bacılar istisna ama bazen gerçekten herşeye negatif yorum yapanlar var kabul edelim

Bu arada bana geniş çerçevelinin anlamını açıklar mısınız?

Back
X