Aşırı Gaz ve İshal Hamilelik Belirtisi Olabilir Mi?

lemonade06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2022
314
171
33
Merhaba arkadaşlar hamileliğinin ilk haftalarında aşırı gaz ve ishali olan var mı acaba?? Bu hamilelik belirtisi olabilir mi?

Normalde regl belirtim bu fakat 8 gündür geçmek bilmeyen ishalim var hamileyim 4+3 3. Aşılamam

İshal bende de olmuştu ama regl öncesi de olurdi zaten 1-2 gün
Hamilelik belirtisi diyen doktorlar var endişelendim ben de bir süredir geçmeyince. Test olsa yapıp rahatlayacağım ama 1 senedir negatif görmek üzdüğü için korkuyorum yapmaya.

Merhaba arkadaşlar hamileliğinin ilk haftalarında aşırı gaz ve ishali olan var mı acaba?? Bu hamilelik belirtisi olabilir mi?
Ishal hep regl olurken oluyor ama gebeligin ilk zamanindada olmuştu dogum sancilarim gelincede yani bende olay varsa ishalda varama şiddetli birsekilde degil tabiki
Gaz sorunu hamilelikde aşiri oluyor baya yani
Regl zamani az oluyor

Ishal hep regl olurken oluyor ama gebeligin ilk zamanindada olmuştu dogum sancilarim gelincede yani bende olay varsa ishalda varama şiddetli birsekilde degil tabiki
Gaz sorunu hamilelikde aşiri oluyor baya yani
Regl zamani az oluyor
Haha kadın olmakk regl öncesi gaz problemi yaşamadım ben hiç ama acaba duphaston kullanıyorum o da yapmış olabilir mi progesteron takviyesi sonuçta.

Tam tersi kabızlık diye biliyorum. Regl öncesi salgılanan bir hormondan dolayı ishal olunuyor ama hamile kalmışsanız kabız oluyorsunuz. Ben üç kere hamile kaldım. Üçünü de kabızlıktan anladım. Çünkü hayatımda hiç kabız olmadım desem yeridir. Tabi belki kişiden kişiye değişir bilemedim.

Teşekkür ederim canım cevap için

Kızlar bir şey sormak istiyorum adetime 5/6 gün var ben çatlamanin beşinci günü kabız oldum üç gündür tuvalete belki üç defa çıktım başka da yok yani bu hamilelik belirtisi oluyormu normalde ben adetlerim de genellikle İshak olurum ama kabizliginda hamilelik olarak yormak istemiyorum ne diyorsunuz bu konu hakkinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…