- 17 Kasım 2022
- 314
- 171
- 33
- Konu Sahibi lemonade06
-
Adet öncesi yaşıyorum bende tabi hamilelik belirtisi de olabiliyor bazı kişilerdeMerhaba arkadaşlar hamileliğinin ilk haftalarında aşırı gaz ve ishali olan var mı acaba?? Bu hamilelik belirtisi olabilir mi?
Yaaa Allah’ım sağlıkla kavuştursun canımNormalde regl belirtim bu fakat 8 gündür geçmek bilmeyen ishalim var hamileyim4+3 3. Aşılamam
Hamilelik belirtisi diyen doktorlar var endişelendim ben de bir süredir geçmeyince. Test olsa yapıp rahatlayacağım ama 1 senedir negatif görmek üzdüğü için korkuyorum yapmaya.İshal bende de olmuştu ama regl öncesi de olurdi zaten 1-2 gün
Umarım kalbimizden geçen olur canım haber ver olur muValla bende de var ama regl öncesi mi gebelik belirtisi mi ben de merak ediyorum
Ishal hep regl olurken oluyor ama gebeligin ilk zamanindada olmuştu dogum sancilarim gelincede yani bende olay varsa ishalda varMerhaba arkadaşlar hamileliğinin ilk haftalarında aşırı gaz ve ishali olan var mı acaba?? Bu hamilelik belirtisi olabilir mi?
Haha kadın olmakkIshal hep regl olurken oluyor ama gebeligin ilk zamanindada olmuştu dogum sancilarim gelincede yani bende olay varsa ishalda varama şiddetli birsekilde degil tabiki
Gaz sorunu hamilelikde aşiri oluyor baya yani
Regl zamani az oluyor
Evet duphaston yapa bilir gaz progesteron yuzundenHaha kadın olmakkregl öncesi gaz problemi yaşamadım ben hiç ama acaba duphaston kullanıyorum o da yapmış olabilir mi progesteron takviyesi sonuçta.
Tam tersi kabızlık diye biliyorum. Regl öncesi salgılanan bir hormondan dolayı ishal olunuyor ama hamile kalmışsanız kabız oluyorsunuz. Ben üç kere hamile kaldım. Üçünü de kabızlıktan anladım. Çünkü hayatımda hiç kabız olmadım desem yeridir.Merhaba arkadaşlar hamileliğinin ilk haftalarında aşırı gaz ve ishali olan var mı acaba?? Bu hamilelik belirtisi olabilir mi?
Teşekkür ederim canım cevap içinTam tersi kabızlık diye biliyorum. Regl öncesi salgılanan bir hormondan dolayı ishal olunuyor ama hamile kalmışsanız kabız oluyorsunuz. Ben üç kere hamile kaldım. Üçünü de kabızlıktan anladım. Çünkü hayatımda hiç kabız olmadım desem yeridir.Tabi belki kişiden kişiye değişir bilemedim.
Bende iki gün önce hamile olduğumu öğrendim bugün aşırı bi şekilde gaz sancısı ve ishal oldum hormonlardan dolayı diyorlarMerhaba arkadaşlar hamileliğinin ilk haftalarında aşırı gaz ve ishali olan var mı acaba?? Bu hamilelik belirtisi olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?