Çocuk Hastalıkları Asiri gazdan mi yoksa farkli sebep mi?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

mystery_girl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2008
73
14
98
Gaziantep
Arkadaslar 3 aylik oglum var.gece gündüz durmadan ağlıyor.her saniye ağlar mi bir çocuk ağlıyor.kolik dediler 3 ay gelsin biter dediler geçmedi.sallayrak uyutuyorum uykusu var dalamıyor çocuk saniyede bir irkiliyor elleriyle ayaklarıyla.korkuyorum sara olabilir diyor internette.basini tutuyor ama zaman zaman pat diye bırakıyor kafa atıyor bize.ben şaştım kaldım çocuk zaten çok ağlıyor zor bir bebek gazdan ıkınıp duruyor her sa bir de bunu görünce daha da bir üzüldüm.salliyorum çocuk.sicramaktan 5 dk bile uyumuyor uyanıyor sürekli.ins bir durum yoktur ya.acaba gaz geliyor sancidan mi kivraniyor diyorum.aranizda benim durumu yaşayanlar var mi?lutfen cevap yazin

Yarim kundak yapip uyutmayi denedinmi bebekler elleri aciktayken kendini uyandiriyor
Ama ellerini ortuyle ortme yuzune cekebilir

Meraba, bebeğinizde inek sütü alerjisi olabilir. Benim kızım alerjik, yediklerime dikkat etmediğim zaman bahsettiğiniz sorunları yaşıyoruz. Bir aydır çok sıkı diyet yapıyorum, azaldı ama hala bitmedi şikayetlerimiz. Deneyimlerimi başka konulara yazdım uzun uzun, ilgilenirseniz bakabilirsiniz. Allah yardımcınız olsun.

Yarım kundak tavsiye ederim çok sıkmadan tabi ince bir tülbentlede olur

Benim bebeğim de öyle, alerjisi olduğunu 3 ay sonunda öğrenebildik doktorlar sağolsun. Ayrıca idrar yolu enfeksiyonu varmış. Gazlı bir bebekti evet ama son 2-3 ayda sürekli huzursuz olunca anca tani koyuldu araştırın, doktora gidin söyleyin çünkü biz gaz diyerek gözle muayene edilip çok gönderildik eve.

Back
X