aşırı gerginlik ve sertlik YARDIMMMMMM

MMOMM

Nirvana
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2008
152
13
643
45
İkiz anneler lütfen bana yardım edin şuanda tam 24 haftalık tek yumurta ikizlerime hamileyim yaklaşık 4 - 5 gündür çok ama çok gergin bir karnım var ve çokkkkk sert salı günü dayanamayıp doktora gittim ultrasona girdim nst ye girdim bir sorun çıkmadı iki şişe serum taktılar içine kas gevşeltici koydular ve ondan sonra eve geldim geceleri uyuyamıyorum ne sağa nede sola dönemiyorum sırt üstü yatmaya çalışıyorum o zamanda belim ağrıyor bu şikayetlerin bu kadar erken olması normalmi allah nasip ederse daha önümde uzun bir yol var sonuna kadar böyle gergin mi olacagım bu konuda bana yardım edermisiniz

Canim oncelikle sakin ol...benim bu sikayetim senin haftan cookkk once baslamisti.o kadar sertlesiyodu ki karnim uuzun bi sure oylece kaliyodu.hatta nerdeyse tum gun boyunca.biraz yemek yersem hersey daha kotu oluyordu.rahatladigim zaman ise sabah uyandigim ilk saatlerdi o kadar.doktro kas gevsetici olarak magnezyum vermisti.o bile etki etmiyordu.gecti mi su an..hayir..ama hafifledi.o za?anlar daha kotuydu agliyordum bazen cunku nefes almak ve konusmak cok zordu.karnima dokunan herkes ne kadar sert oldugunu soyleyip duruyodu.ikiz olunca iste boyle oluyor:)ileriki haftalarda daha farkli seylerle karsilasiyosun.gevsemenin tek caresi bence surekli dinlenmek!!!calisiyosan izin al derim mutlaka.bu arada benim kuzularim da tek yumurta, saglikli bi hamilelik dilerim :)

sağol teşekkür ederim gerçekten ikiz gebelik zor birşeymiş salı günü gittiğimde doktor magnezyum verdi gerçekten bazen bende ağlamak istiyorum yatamıyorum oturamıyorum uyuyamıyorum bu seferde sinirleniyorum ne yapacagını bilemiyorsun çok şükür çalışmıyorum ev hanımıyım bir tanede 6 yaşında bir kızım var ikizlerimde kız olacak ama dayanmak gerçekten çok zor yürüyüş bile yapamıyorum allah seninde yardımcın olsunnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…