Saç Kesim Şekilleri Aşırı gür, uzun, kuru ve garip dalgalı saçla nasıl başa çıkılır?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

brenda chenowith

Kır zincirini, kes iplerini.
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2016
2.690
3.429
53
Normalde düzleştiriyorum ama aşırı fazla saçım, denize havuza girince ne yapacağım? Toplamayı hiç sevmiyorum. Acaba havuzdan, denizden çıkıp yıkadığım gibi örsem birkaç saat öyle kalsa şekle girer mi? Kıyabilsem keseceğim bıktım artık.

Arkadaşlar cevap gelmemiş ama bir soru daha sorayım denizli havuzlu organizasyonlardan önce dip boya yaptırayım mı gereksiz mi olur? 1 cm kadar dip çıktı kararsızım.

Sinüzitin filan yoksa örüp o şekilde bırakman mantıklı bence. Ben de hiç toplamayı sevmem ve sürekli düzleştiriyorum. hatta örgüyü de sevmiyorum saçlar gür olunca ama yapacak bişey yok ya örgü ya topuz havuz/deniz sonrası en iyisi

Teşekkür ederiim :) Yüzdükten sonra da açık bırakıyorum hep, milletin saçları ne güzel dökülüyor beline kadar ben gulyabaniye benziyorum Yarın deneyeceğim.

Kuafördeki bakımlar çok pahalı yaptırmadı m zararlıda olabilir.evde daha mantıklı

Valla her yıkamada saç kremimi, saç maskemi eksik etmiyorum ama hırçın saç hep hırçın. Neyse ki bu aralar banyodan çıkınca hemen köpüklüyorum kötü dalgalar yine kalıyor ama kabarmıyorlar.

Bakımsız saç bonus saç oluyor tecrübem budur. Saç kremi falan bakım değil ekstra bişiler lazım.saçında boya var mı

Boya sarı ve açıksa saçı yıpratır. Önce bi kuaföre gidip uçlardaki ölü saçları temizletiyosun.ölü saçlarla istediğin kadar bakım yap bi işe yaramıyor

Yeni kestirdim ölü saçları, güzel de oldu bu aralar sıkıntısız ama yarın yine boyatacağım.
Allahtan güçlü saçlarım. Sinemakiyi çay gibi demleyip sürecek miyiz? Ben de saç uçları için eğer kuruysa zeytinyağı, bal ve yumurta karışımını öneririm yarım saat bekletip yıkayın. Biraz kek gibi kokuyorsunuz ama değiyor.

Ben sana sabah link atayım arkadaşım .telde bulamıyorum kusura bakma.hem detayını da anlatırım.en fazla 20 tl harcarsın saç kendine geliyor inanılmaz yumuşuyor.

Ben sana sabah link atayım arkadaşım .telde bulamıyorum kusura bakma.hem detayını da anlatırım.en fazla 20 tl harcarsın saç kendine geliyor inanılmaz yumuşuyor.

Peki teşekkür ederim, siz de zeytinyağını deneyin tek kuruş harcamadan. Çok üşenirseniz banyodan önce saçlarınıza sürün gitsin öyle yıkayın :)
İyi geceler tekrar teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…