Aşırı içime kapanık oldum

masal_perisi-

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2018
33
8
1
Bu konuda bana akil verin lutfen bu durumu nasil asabilirim uzun suredir evde kalmaktan bunalima girmek uzereyim ve gitgide daha icime kapanmaya basladim universite doneminde yine biraz acilmistim ama 7 aydir evde kalinca cok daha kotu oldum kimseyle iletisim kuramiyorum yabani gibi oldum kimseyle nasil iletisim kurarim nasil muhabbet ederim bilmiyorum agzim dilime dolasiyo kizarip bozariyorumhic arkadasim yok kendimi cok yalniz hissediyorum

Evet kis gunu malesed is bulamiyorum halk egitim kurslarinada kayit yaptirdim donus yapilmadi yeni kurslarin acilmasini bekliyorum kucuk biyerde yasadigim icin malesef imkanlarda cok kisitli kendimi cok yalniz hissediyorum

Son düzenleme:
Part time bir şeyler ayarlasanız ya da bu süreç geçinceye kadar yardım derneklerine falan üye olsanız, onların etkinliklerine vs yardımcı olsanız nasıl olur acaba.. Biraz araştırın bunu bence hem ruhen de size iyi gelebilir. Yararlı hissedersiniz, birileriyle iletişim halinde olursunuz..

Part time bir şeyler ayarlasanız ya da bu süreç geçinceye kadar yardım derneklerine falan üye olsanız, onların etkinliklerine vs yardımcı olsanız nasıl olur acaba.. Biraz araştırın bunu bence hem ruhen de size iyi gelebilir. Yararlı hissedersiniz, birileriyle iletişim halinde olursunuz..
Inanin o kadar yabani oldum ki yardim dernegi vs oyle bisey var mi burda onu dahi bilmiyorum :) cok giriskende degilim oyle seylere hemen atilamiyorum gecen gun kizilayin araci gelmisti kan bagisi icin girdim fakat burda subesi falan yok sanirim nasil ulasirim nasil ogrenirim bilmiyorum benzer seyleri part time full time ne is olsa yapmaya raziyim ama burasi kucuk biyer ve yazlik bi memleket oldugun icin olu gibi suan

Halk eğitim kursundan dönüş yapmıyorlar. Başlama tarihi ne zamansa o zaman gidip başlıyorsun. Vakit kaybetme bir yerden başla bence

Back
X