Saç Şekillendiriciler aşırı ısınma

DenizYildizi

Nirvana
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2008
633
32
643
vidal diye bir markanın düzleştiricisini aldım ama plaka tarafının dışı çok ısınıyor tutmakta çok zorlanıyorum bu normalmi arkadaşlar..

vidal diye bir markanın düzleştiricisini aldım ama plaka tarafının dışı çok ısınıyor tutmakta çok zorlanıyorum bu normalmi arkadaşlar..

urunden urune degısır canım hepsının plaka arkası ısınır , bazısı cok ısınıyo bazısı az , ıncelıgıne baglı o bıraz.. o markayı hıc duymadım daha once marka hakkında yorum yapamam .. braun ve remıngston dan cok memnun kalmıstım ben .. zaten plakanın uc kısmında yada arkasında rahat tutabılmen ıcın koyulmus kucuk bolgeler var. eger yoksa nasıl yapıcaksın bılmıyorum , zorlanırsın yanı. ben cok yandım bu sebeplerden :) dıkkat et sende yanma , fazla ısıdan sacını da yakma , ısının derecesı yazıyordur , sacına gore ayarlayabılırsın..

teşekkür ederim yeni aldığım için dereceyi farketmeyip en yüksek derece yapmışım o yüzdenmiş ısısını ortalayınca düzeldi..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…