Aşırı kalkık burun ucu

youngblad

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2023
11
6
1
27
Merhaba, ben yeni rinoplasti ameliyatı oldum ama burnum şuan hiç mi hiç istemediğim bir kalkıklıkta daha önce ameliyat olan arkadaşlarım düşeceğini söylüyor düşse bile yine de kalkık bir burun olacak, bunın farkındayım ve psikolojim o kadae bozuldu ki ne yapacağımı bilmiyorum artık. Revizyon ameliyatını araştırıp böyle bir şeyin mğmkün olup olmadığını araştırıyorum artık. Ya da sizin süreciniz nasıl ilerledi çok merak ediyorum yardımcı olanlara şimdiden teşekkğr ederim

Merhaba ameliyatta kullanılan tekniğe ucuna eklenen kıkırdağa göre değişiyor diye biliyorum herkesin süreci aynı değil maalesef canım. Bir miktar inme herkeste oluyor biraz daha düşecektir her halükarda diye düşünüyorum

Ben de dün oldum ameliyat ve benimkide istediğimden bi tık fazla kalkık ama düşüyor yaptıran arkadaşlarımdan biliyorum yani endişelenmeye gerek yok

Sanırım ben istediğim burnu güzel aktaramadım doktoruma o yğzden çok kalkık bir burun olacak bunu kabullenmeye çalışıyorum. Çünkü biraz inse bile hala istemediğim kalkıklıkta olacak. Yine de yorumunuz için teşekkür ederim bir nebze rahatlattı

Ben de dün oldum ameliyat ve benimkide istediğimden bi tık fazla kalkık ama düşüyor yaptıran arkadaşlarımdan biliyorum yani endişelenmeye gerek yok
Çok geçmiş olsun umarım hemen toparlarsınız, benim burun deliklerim ön profilden aşırı gözüküyor maalesef inse bile bu gözükme devam edecek gibi. Ama beklemedeyim maalesef

Doktorunun kullandığı tekniğe bağlı benim operasyonumun birinci yılı dolmak üzere ilk günkü gibi kalkık hiç düşmedi.
Benim de aynı şekilde burun ucum semsert nasıl bir destek koyduysa doktor 2 yıl olmasına rağmen sıfır inme.. Ama denildiği gibi tamamen tekniğe bağlı illaki çok hafif de olsa düşme olur ama beklentinizi karşılar mı bilmiyorum

Doktorum ineceğini söylüyor ama beklentimi karşıslamayacak, bu burunla devam edebilmem çok zor gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum psikolojik destek almaya başladım

Çok geçmiş olsun umarım hemen toparlarsınız, benim burun deliklerim ön profilden aşırı gözüküyor maalesef inse bile bu gözükme devam edecek gibi. Ama beklemedeyim maalesef
Bazı doktorlar düştüğü için bilerek fazla kaldırıyor, bence iner zamanla yıpratmayın kendinizi. Henüz kafaya takmak için çok erken daha yeni ameliyat olmuşsunuz. Maalesef ameliyattan sonraki psikolojik süreç çok yıpratıcı. Umarım siz de en kısa zamanda toparlarsınız.

Çok teşekkür ederim çok naziksiniz gerçekten benim için travmatik bir süreç oldu, terapi almaya başladım burnum ön profilden tamamen değişti maalesef

Çok teşekkür ederim çok naziksiniz gerçekten benim için travmatik bir süreç oldu, terapi almaya başladım burnum ön profilden tamamen değişti maalesef
Benim de öyle önden tamamen değişmiş durumda. Tamponlarınız ve sargılar çıktı mı acaba? Çıkınca baya iniyormuş diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…