teşekkürler cevabın için.Olabilirim bilmiyorum.Doktora gitme fikrim varda daha zaman bulamadım.Anksiyete olabilir sizde.Elinizde olmadığı belli,ama kendinizin farkında olmanız da güzel.Psikolğa giderseniz bu durumdan kurtulursunuz kanımca.Ayıp değil,günah değil. :)
uzulme canim, cogumuz bundan muzdaribiz .. gercekten sevicegin bir hobi edin.. zihini bosaltmana ve daha az dusunmene yardimci olur..
evet orada 'çok yorgunum kızımın okulunda gösteri vardı,kusura bakma inşallah başka bir zaman gelirim ben' diyebilirdin. böyle demekle kötü insan olmuyoruz aslında. yeri geliyor insanlar bize nasıl hayırı basıyorsa biz de onlara söyleyebilmeliyiz. ben artık aştım bu konuda kendimi vallahi. çünkü enayi yerine koyuyorlar seni.
evet orada 'çok yorgunum kızımın okulunda gösteri vardı,kusura bakma inşallah başka bir zaman gelirim ben' diyebilirdin. böyle demekle kötü insan olmuyoruz aslında. yeri geliyor insanlar bize nasıl hayırı basıyorsa biz de onlara söyleyebilmeliyiz. ben artık aştım bu konuda kendimi vallahi. çünkü enayi yerine koyuyorlar seni.
Kuzenler siz gelince neden offladılar anlıyamadım orasını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?