Aşırı kırılganlığım beni mahvediyor..

Freegril

Nirvana
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2007
1.727
23
683
İstanbul
Yaşlandıkça daha da alıngan oldum.En ufak bir eleştiriyi kafama takıyorum.Düşünmekten başım ağrıyor.Karşımdakinin duyguları benim için hep ön planda oluyor.Kimse beni eleştirmesin istiyorum.Çünkü eleştirildiğim konuyu aşırı derecede kafama takıyorum.Mesela bugün arkadaşım çeyiz sermeye çağırmıştı.Ama kızımın okulunda etkinlik vardı oraya gittim.Orada aşırı derecede yoruldum.Sonrasında 1 saatlik yol gitmeyi göze aldım ve kızımla arkadaşıma da gittim.Sırf yanında olduğunu hissettirmek için oraya gittim.İçeri girdiğimde arkadaşımın kuzenleri off der gibi yüz ifadesi yaptı.tabi benim bütün keyfim kaçtı. Bunun gibi saçma sapan şeyleri kendime dert ediyorum ama elimde değil.:18:

Anksiyete olabilir sizde.Elinizde olmadığı belli,ama kendinizin farkında olmanız da güzel.Psikolğa giderseniz bu durumdan kurtulursunuz kanımca.Ayıp değil,günah değil. :)

Anksiyete olabilir sizde.Elinizde olmadığı belli,ama kendinizin farkında olmanız da güzel.Psikolğa giderseniz bu durumdan kurtulursunuz kanımca.Ayıp değil,günah değil. :)
teşekkürler cevabın için.Olabilirim bilmiyorum.Doktora gitme fikrim varda daha zaman bulamadım.

Gidin bence,sonuçta çaresi var.Bazen insan beynine,düşüncelerine hükmedemiyor.

evet anskiyete benim başımda beladır. ben de böyleyim. eskiden daha beterdim şimdi birazcık kurtarabiliyorum günü.

Bencede ınsan bazen beynıne hukmedemıyor.
suanda sıze burda oyle yapmayın takılmayın vs.. desek sız genede ıstemsız bı sekılde takıcaksınız.
bu konuda en mantıklısı yardım almanız.
Ayrıca bence dıger bır sorunda ceyız serme evındekı kuzenlerın
oflaması degıl mazeret bıldırdıgınız halde kızınızla 1 saatlık yollara dusmenız
yanı hayır dıyemeyıp kalp kırmaktan korkmanız herseyın fazlası zarar :)

evet orada 'çok yorgunum kızımın okulunda gösteri vardı,kusura bakma inşallah başka bir zaman gelirim ben' diyebilirdin. böyle demekle kötü insan olmuyoruz aslında. yeri geliyor insanlar bize nasıl hayırı basıyorsa biz de onlara söyleyebilmeliyiz. ben artık aştım bu konuda kendimi vallahi. çünkü enayi yerine koyuyorlar seni.

uzulme canim, cogumuz bundan muzdaribiz .. gercekten sevicegin bir hobi edin.. zihini bosaltmana ve daha az dusunmene yardimci olur..

uzulme canim, cogumuz bundan muzdaribiz .. gercekten sevicegin bir hobi edin.. zihini bosaltmana ve daha az dusunmene yardimci olur..

Onu da yapıyorum.Mesela kendi çapımda pastalar yapıyorum.Dün kızım için okulunda yarışmaya katıldım.Jüri üyeleri benim profesyonel olduğumu söyleyip bizi eledi.(Hemde pastayı tamamladıktan sonra) .Bunu taktım çünkü ben profesyonel değil görselliğe aşırı önem veriyorum.Pasta alıp üzerine bol hindistan cevizi dökmeliymiş.Ama ben evimde bile o tarz başından savma iş yapmam ki. Bir işi ya tam , yada hiç yapmıyorum.Sanırım benim derdim aşırı emeğimin karşılığını alamamak..

Kırılmamak için insanlardan uzaklaşmaya başladım.Çünkü genelde insanlar düşünmeden hareket ediyor.Bu arkadaşım benim şuan görüştüğüm tek kişi.Yanlız kalmasın istedim ama sanırım söylediğin gayet mantıklı.

Kırılmamak için insanlardan uzaklaşmaya başladım.Çünkü genelde insanlar düşünmeden hareket ediyor.Bu arkadaşım benim şuan görüştüğüm tek kişi.Yanlız kalmasın istedim ama sanırım söylediğin gayet mantıklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…