aşırı kısıtlayan eş

yeniuyeyim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2014
5
0
1
Yaklaşık 1 yıllık evliyim. Eşim aşırı kisitliyor beni. Her seyime karışıyor. Açık ya da dar giyinmedigim halde kiyafetlerime karisip moralimi bozuyor. Calisan bir bayanim gün içinde markete bankaya vs gidiyorum resmen cildiriyor. Çok mutsuzum. Arkadaslarimla gorusmeyi bırakin annemle bile baş başa bir yere gidemiyorum. Dakika başı ariyor. Beni huzursuz ediyor vs vs. Ayrilmakta istemiyorum. Ama bu sekilde yasamak cok bunaltiyor beni. Konuşuyorum ama anlamıyor. Ne yapmam gerekiyor bilmiyorum.

Nedenini aordjn mu canim. Senin sosyal olmani kabullenemiyor kendi ayaklarinin ustunde urmani da tabiki. Yani ben bunu anlayabiliyorum anca. Egosunu tatmin icin senin kiyafetlerine falan katisarak huzurunu bozuyo sanirim

Kesin
Nedenini aordjn mu canim. Senin sosyal olmani kabullenemiyor kendi ayaklarinin ustunde urmani da tabiki. Yani ben bunu anlayabiliyorum anca. Egosunu tatmin icin senin kiyafetlerine falan katisarak huzurunu bozuyo sanirim
Kesinlikle katılıyorum sana canım doğru analiz etmissin

Anladigim kadariylada esini seviyosun. Zaten hemende ayrilmayi dusunme. Ama seni kiskanmasindan rahatssizligini da belli etme. Zayif noktandan vurmasin seni.

Eşin sıkılıncaya kadar onu da gittiğin yere götür bıkkma derecesine getir bir daha karışmaz :)

Back
X