• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

asiri kiskanc :(

mutemadiyenuzgun

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2015
1.808
1.223
133
Sevgilim gercekten mukemmel biri beni cok sever ayri sehirlerdeyiz yemez icmez para biriktirip yanima gelir gozlerime askla bakar opmeye kiyamaz bana surekli hediyeler alir siirler okur istedigim yere gezmeye goturur ama bi sorun var ki asiri kiskanc dogulu oldugu icin de etkisi olabilir eskiden gogus dekolteli kiyafetler giyerdim kiskanirdi anlarim ama artik tesetturluyum ama yine kiskanicak bisey buluyo bi arkadssimin fotosunu begensem siniftan bi erkek kucuk samimi olmayan bi mesaj atsa deliriyor ve bana haksret ediyor cok kotu sozler soyluyo tabi cok kiziyorum bagiriyorum hatta tokat attim bi kere ama gecmiyo napabilirim bu arada bulusunca asla kotu soz soylemez kiyamaz mesajdan konusurken soyluyo

Bunun adı fedakarlık değil.
Hayatınıza bu kadar müdahale eden bir insan ile gelecek düşünmeyin derim.
Zira Bir Derdim Var Bölümünde onlarca gördük neticelerini.

Hiç çekilmez kıskanç adam da be ..
Kıskançlık sevgi göstergesi değil, hastalık. .

Onun sana hakaretleri.. Senin ona attigin tokat.. Ortada bir mukemmillik yok, mukemmel olan da. Bir daha gozden gecirin bu iliskiyi derim.

Hakaret derken mesela ne diyor? Anladigim kadariyla çok büyük hakaretler etmiş ki tokat atmissin. :KK51:

Evet cok yakın arkadasımında böyle "mükemmel" bi erkek arkadası vardı. O da sadece hakaret eder ve giydiği ayaklabıya kadar karısırdı. Erkek arkadaatan bi mesaj ya da begenımı omg olurmu öyle şey! Hep derdim ne mükemmel adam.. Şimdi evlendiler 1 yıl kadar devam eden bu mukemmellik hat safhaya ulaştı evden cıkarmAmalar fln. Düşünsenize gözünden sakındığı için evden cıkarmıyodu. En son öyle abarttıki dayak yedi şu an o mükemmel adam kısa snra dul adam olma yolunda ilerliyo. Arkadasıma tek kelime etmedim bile. Görünen köy olayı;) bide baba şu öpmeye kıyamama olayını anlatabilirmisiniz?? Nası bişi o öpmeye kıyamama? Öpüncr nasıl kıylmış oluyo?? Ben eşimi erkek arkadasımkende nişanlıykende ve şu an eşimlen öpmelere doyamıyorum. Nasıl kıyıyorum ona, o nasıl kıyıyo bana bilmiyorum.

benim kocamda çok kıskanç...
bende ona göre davraniyorum... gözü dönüyor buda beni korkutuyor dikkat ediyorum..

Kıskanmanın bi ölçüsü olur tatlı şeydir insanın sevdiğini kıskanması. .işin içine hakaret,, kısıtlama girdi mi o iş hastalıktır kıskanma değil. .Hasta insanın da Doğulu su batılı sı olmaz hastadır..Lütfen normal görmeyin bu durumu kimse size hakaret etme hakkına sahip değil ya kendini düzeltmesi için ona bir ders verin ya da vurun mükemmel totosuna tekmeyi!!

Gözüme aşkla bakar ama kıskanınca ağzıma eder.
Ya böyle ilişkimi olur. Yaşınız 15 se belki ama öteki türlüsü ı ıh.
Seviyorum ama kimi
Çok kıskandığım birisini
Gözüne aşkla bakarım
Kıskanırsam ağzını yırtarım
:KK53::KK53:

Ben bu sebepten dolayı nişan atmıştım aynen sizin anlattığınız gibi şiirler yok gözümün içine bakmalar ama aşırı kıskançtı artık iyice işi abartıp bana fiziksel şiddete kadar vardı olay. Olmuyor kardeşim hayatı kendine zindan ettirmeyin asla taviz vermeyin taviz tavizi doğurur

Back
X