• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşırı Kıskançlık

vrecel

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2010
359
93
118
iyi geceler kızlar konu babamın aşırı kıskançlığı ,sizi baskıcı,bunatılcı söyle böyle bunaltmıycam hep içime attım zaten yine atarım sorun değil ve o bir nevi alışılabilen kabullenilebln bir durum ama bu kıskançlık olayı beni çok üzüyor ki ve şöyle ki karşı taraftan kıskanma olayından ziyade bizi kötü görme kötüleme olayı ve çok ciddi ağır laflar kullanılması,tv bile zor izler kıskançlıktan bana bir nebze daha az olsa da anneme daha fazla buda beni daha çok üzüyor bunu aşmak için okuyabileceğim tesirli dualar varmı yardımcı olabilr misinz kendimi bldm biledi bu huzurszluk var hep dua ediyirm düzelmesi belki yaşlannca geçer ama olmyor hadi ben evlenir giderm ama annem aklıma gelince dayanıyrm üzülyrm nasıl yapıcak diye yardımcı olursanz sevrm

ayetel kürsi, inşirah suresi okuyun bol bol, Allahım babamı düzelt diye dua edin, inş düzelir

Zor iş.
Sevgili,eş olsa neyse ama baba olunca el kol da bağlanıyor,al karşına konuş dememin mantığı yok çünkü davranışlarının anormalliğini kabul etmez.
Allah yardımcınız olsun.Ben de size Ya Halim esmasını okumanızı tavsiye edebilirim,babanızın daha sakin olması için.

aynen mantıklı konulmuyor o tip durumlarda ve dediğin gibi baba olunca hiç bişy yapılamıyor,huzurda kaçıyor evde her gece dua ederim ayetel kürsi her zaman okumaya çalışırım evden çıkarken yatarken diğer dediklerinizide okuycam çk teşekkürler

Back
X