- 10 Temmuz 2014
- 2.993
- 3.819
- 83
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nane zararlı değil mi ama canımCanım maalesef hiç bir yolu yok . Benimde başladı bulantılarım 6+5 ikinci gebelik benimde ilkinde 20 gün uyudum resmen . Sonra azaldı yavaş yavaş . Benim yiyebildiğim seyler haşlanmış yağsız makarna üzerine nane ve yoğurt , köy yufkasını tavada kurutup onu yiyordum birde vişne kompostosu az şekerli soğuk . Allah kolaylık versin umarım kısa sürer .
Mantı üzerine döker gibi azıcık döküyordum hiç bişey yiyememekten daha zararlı değildir bence :)Nane zararlı değil mi ama canım
Bende ayniydim cok kilo almamisindir ben 8 kilo aldimPek bi çaresi yok gibi
Ilk 3 ay bunu cektim çok siddetli bi şekilde.sonrasinda da 9.aya kadar hiçbir yedigimin tadini alamadim.cok kötü bi duyguydu
Hemencecik atlatirsin umarim
Aynı durumdayızBende aynı 6. Haftanın içindeyim kusma yok çok şükür ama sanki günlerdiir hiçbirşey yememiş gibi açlıktan midem bulanıyor gibi hem de boğazıma kadar yemişim dopdoluyum gibi saçmasapan hissediyorum benimde 2.gebeliğim ilkinde ilk 3 ay rahattım ama bu kez çok farklı aşırı derecede kasık ağrım var iki büklüm ediyor Allah yardımcımız olsun cennet boşuna ayağımızın altına serilmedi canlar annelik zor
Merhaba sanırım 14. Haftadasınız bulantılarınız nasıl geçtimi acaba bende 8+4 üm aynı durumdayım sabahtan akşam yatana kadar bulantı hep dua ediyorum geçsin diyeBenimki 9 haftalık, 5. Haftadan beri çekiyorum bulantıları. Sürekli açmışım gibi ve açlıktan bulanıyormuş gibi bir his. Sürekli atıştırıyorum. Ya tuzlu yada ekşi yiyorum. Kraker, leblebi gibi klasiklerin yanında limonlu tuzlu ayva ve yeşil elma yiyorum. Yemeğe vakit var ama midem bulanmaya başlamışsa peynir ekmek atıyorum ağzıma. Su neredeyse hiç içmiyorum, içtiğim de soğuk olacak. İlkinde ilaç kullanmadan bu haldeydim şimdi ilaçla. Gün geliyor 5 kere kusuyorum gün geliyor sadece bulantı. Çabuk geçmesini umuyorum.
Merhaba. 13 bitti 14 içindeyim. Daha iyiyim, hatta ilacı bıraktım. Kusmalarım epey azaldı, hergün kusmuyorum. Bulantı da azaldı ama bitmedi. 2 haftaya kadar geçeceğini umuyorum. Sabretmekten başka seçeneğimiz yok maalesefMerhaba sanırım 14. Haftadasınız bulantılarınız nasıl geçtimi acaba bende 8+4 üm aynı durumdayım sabahtan akşam yatana kadar bulantı hep dua ediyorum geçsin diye