aşiri mütevaziyim:(

brnestetik

Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2016
834
405
23
37
sanirim adi mutevazilik bu hallerimin..hemen ornekler vereyim...mesela ben arkadaslarima asla sana gelicem musaitsen su gun falaj diyemem....anca bana gelsene canim buyrun bi kahvemi icin buyrun soyle buyrun boyle..hep boyleyim.cevremdeki.insanlarda hep gitmeye yer ariyor heralde..kendilerine degisiklik olsun diye hemen gelirler ..ama.bazen isteksiz derim gelin diye yada karsi tarafi utandirmak icin derim o cagarmadi hic diye falan..yada diyelim.gittjm biyere misafirlige allahim.mutevazilikten öluyorum gittigim yerde....hemen derim ay ne zahmet ettin ben kalkicam.zaten maksat seni gorup gitmek ay ne gerek vardi ah canim.benim ya uzuldum simdi , hrmen yardim edeyim cayi demleyim nolur yardim.iste falan.filan.....ablam uyardi gecende ne bu mutevazilik biraz agir ol misafir oldunu hissettir dedi..hakli bence..ama.yok yapamiyorum davet de edilsem sanki zorla cagirilmis gibi hissediyorum...yada diyelim.beyaz esyaciya girdim saticiyla konusuuorum biseu icermisiniz diyor ..bazilaru evet cay su lutfen falaj diyor..ben o an susuzluktan gebersemde istemem tesekkurler derim....birileriyle muhabet esnasinda da oyleyim cumlelerin surekli aciklamasini yaparim incr ayrintiya kadar aciklarim.bazi seyleri...ya bi tuhafim.iste...bazilari cok dogal ya hic kendilerini bunaltmiuorlar...ve ole insanlar sanki daha degerli oluuor..ben bukadar iyimser alcakgonulluyum ama yapayalnizim arkadas konusunda falan:( nasil degisebilrim..

Bu alçak gönüllülük değil, başka bişey.
Küçükken ezildiniz mi ailenizde problemler var mıydı ya da okulda falan? Kendinizi geliştirmeniz lazım okumanız gezmeniz görmeniz çok insanla muhattap olmanız lazım.

Olduğun gibi davran kasma gör ozaman daha tat olacaksın . Kendini şartlamışsın böyle olmaya

Benim annemde böyle sinir oluyorum bazen o kadar ezilip büzülüyor ki sanki bi suç işlemiş gibi bi mağazaya girsek adam bize hürmet edeceğine annem ona ediyor'utanıyor sıkılıyor'ben yinede hanımlığına alçak gönüllülüğüne veriyorum'bende öyleyim genetik galiba ama annem kadar değilim'hayır demeyi pek bilmem :) Herkeste olabiliyor ama o senin hanımlığın üzülme değiştirmeye çalış kendini sevgiler... B brnestetik

Birini davet ediyorsan bu sadece davet etmektir.Dunyanin hiç bir yerinde başka anlama gelmez.Utandirmak için falan demişsin de :) Senden başka kimse öyle düşünmez yani,davet ettigin için gelirler :)

Olmadigin biri gibi davranma,birine gitmek istiyorsan sorarsın müsaitse gidersin,evinde kimseyi istemiyorsan da cagirmazsin.Niye oyunlara imalara giriyorsun,ne isen o ol.Biraz insan ilişkilerin zayif gibi.Susuzluktan olsemde bir şey istemem demişsin,neden ? İstemeyince çok ulvi biri olmuyorsun ki ,su istemeye çekinen biri oluyorsun...Utangaçlıği,kendini ifade etmemeyi sanki çok iyi harika şeyler gibi kodlamişsin beynine.

Birini davet ediyorsan bu sadece davet etmektir.Dunyanin hiç bir yerinde başka anlama gelmez.Utandirmak için falan demişsin de :) Senden başka kimse öyle düşünmez yani,davet ettigin için gelirler :)

Olmadigin biri gibi davranma,birine gitmek istiyorsan sorarsın müsaitse gidersin,evinde kimseyi istemiyorsan da cagirmazsin.Niye oyunlara imalara giriyorsun,ne isen o ol.Biraz insan ilişkilerin zayif gibi.Susuzluktan olsemde bir şey istemem demişsin,neden ? İstemeyince çok ulvi biri olmuyorsun ki ,su istemeye çekinen biri oluyorsun...Utangaçlıği,kendini ifade etmemeyi sanki çok iyi harika şeyler gibi kodlamişsin beynine.

Çünkü karşısında ki anlasın istiyor :işsiz: ölsede o yüzden belli etmez duygularını ama boşa kendi kendine birşeyler yapıyor

Mütevaziden başka her şeye benziyorsunuz buradan bakınca açıkçası.

İlk yazdıklarınız iki yüzlülük örneği zaten mesela. İçinizden a geçiyor, siz z diyorsunuz. Milleti laf olsun diye çağırıp edip sonra şikayetleniyorsuhuz falan. Neyseniz o olun öncelikle. En sonda yazdıklarınız da kafa ütüleme örneği. Gereksiz konuşmayı bırakırsanız çevreniz çoğalabilir. Diğer yazdıklarınızı bilemeyeceğim. Mütevazilik olmadığını söyleyebiliyorum sadece.

Bu alçak gönüllülük değil, başka bişey.
Küçükken ezildiniz mi ailenizde problemler var mıydı ya da okulda falan? Kendinizi geliştirmeniz lazım okumanız gezmeniz görmeniz çok insanla muhattap olmanız lazım.
yok ezik utangac biri dehilim.hatta ortamlarda sarki bile soylerim.espiriler falan...ama durum bu

Mütevaziden başka her şeye benziyorsunuz buradan bakınca açıkçası.

İlk yazdıklarınız iki yüzlülük örneği zaten mesela. İçinizden a geçiyor, siz z diyorsunuz. Milleti laf olsun diye çağırıp edip sonra şikayetleniyorsuhuz falan. Neyseniz o olun öncelikle. En sonda yazdıklarınız da kafa ütüleme örneği. Gereksiz konuşmayı bırakırsanız çevreniz çoğalabilir. Diğer yazdıklarınızı bilemeyeceğim. Mütevazilik olmadığını söyleyebiliyorum sadece.
mutevazilik nedir
birisi bana ole demisti ondan aklimda kaldi galiba..
buarada iki yuzlu asla olmadim...ornek verdigim seyij acijlamasini pek yapmadim yanlis anlasildim galiba...diyelim sık gorustugum birinden gel kahvemi ic demesini beklerim daha once benim cok ismarlamislihim vardir...o yinede demez bende utandirmak adina gel kahvemi ic evime buyur arkadasimsin tarzi cahririm o da yok bu sefer sen gel demez direkt gelir...bunu demek istedim sadece

Bi arkadaşım vardı, mükemmelliğimi mütevaziliğime borçluyum diye gezerdi ortalarda. :KK48::KK48:

Şaka bir yana, mütevazi biri olsan ki bu anlattıkların onu göstermiyor ben mütevaziyim demezdin.
Senin bu saydıkların başka bişey.
mutevaziyim derken de cekinirim ama bua bdv derdimi daha anlasilir halde anlatabilmek icin o kelimeyi kullanmak zorunda kaldim..icerigi farklimi onu da bilmiyorim

Back
X