- 18 Kasım 2015
- 655
- 257
- 18
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba kızlar
Saçlarım çok kuru. Sürekli dökülüyor. Ama normal bir dökülme değil avuç avuç dökülüyor. Doktora gittim vitaminlerim normal çıktı. Saç dökülmesini engelleyecek ne yapabilirim. Sadece uçlarına bakım yapıyorum. Diplerine nasıl bakım yapabilirim?
Sac dokulmenizin suresi ve miktari dokulme tpinizi belirler. 2-3yil yada daha uzun suredir devam ediyorsa, saç tellerinizde incelme varsa, alin çizgisi gibi bolgelerde geriye cekilme gibi sorunlar varsa mevsimsel degildir. Farkli bir cilt doktorunun daha gorusunu almanizi oneririm ozellikle kurulukta bir dokulme sebebi olabilir. Endokrin ve jinekologada gitmenizi oneririm. Yagli bakimlar ise her saç tipine uygun olmayabilir. Saç koklerinin tikanip nefes almasinida engelleyebilir.
Bu yıl bu kadar yoğun saç dökülmesi yaşadım. Normalde de dökülüyordu ama normal düzeydeydi. Küçük saçlarda çoğalma oldu. Alin cizgim ayni,hatta alın cizgimde kucuk saclarda artış var. Uzun olduğu için bu kadar dokuluyor olabilir mi? Bir de saç derim kuruluktan kaşınıyor. Kepeklenmeye yatkın sac derim var.
Çam terebentin saçları kurutuyor benim saçlarımı öyle yaptı ben şuan sığır iliğini kullanıyorum içine badem ve zeytin yağıda koydum şükür durduSaç bakım yağları.Zeytinyağı,tatlı badem yağı,argan yağı,çam terebentin..Araştır bunları.
Evet çam terebentin benim yağlı saçları kurutup döktü bir daha mı Allah korusun o yağdanKullandiginiz urunlerde sac derinizde kuruluga neden olabilir. Ornegin bazi sac dokulmesine karsi kullanilan sampuanlarda bu durumla karsilasabiliyorsunuz. Yagli bakimlarda mantiken nemlendirir dusumcesi ile yapiyoruz ama her yag nemlendirmiyor. Ben placenta şampuan ve çam terebentin yagini kullanirken yagli saç tipine sahip olmama ragmen kuruluk yasamistim.
Sana tavsiyem sıgır iliği kürünü yapmanBu yıl bu kadar yoğun saç dökülmesi yaşadım. Normalde de dökülüyordu ama normal düzeydeydi. Küçük saçlarda çoğalma oldu. Alin cizgim ayni,hatta alın cizgimde kucuk saclarda artış var. Uzun olduğu için bu kadar dokuluyor olabilir mi? Bir de saç derim kuruluktan kaşınıyor. Kepeklenmeye yatkın sac derim var.
1 avuc karanfilMerhaba kızlar
Saçlarım çok kuru. Sürekli dökülüyor. Ama normal bir dökülme değil avuç avuç dökülüyor. Doktora gittim vitaminlerim normal çıktı. Saç dökülmesini engelleyecek ne yapabilirim. Sadece uçlarına bakım yapıyorum. Diplerine nasıl bakım yapabilirim?
Bende de inanilmazdi ev yatak koltuk araba her taraf benim saclarimdi.kan tahlili yaptirdim ve demir eksikliyi cikti ilac aldim bir ay ve su an ceksem bile cikmiyor mucize gibiMerhaba kızlar