Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Aşırı saç dökülmesi

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Yesilortu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2015
655
257
18
33
Merhaba kızlar
Saçlarım çok kuru. Sürekli dökülüyor. Ama normal bir dökülme değil avuç avuç dökülüyor. Doktora gittim vitaminlerim normal çıktı. Saç dökülmesini engelleyecek ne yapabilirim. Sadece uçlarına bakım yapıyorum. Diplerine nasıl bakım yapabilirim?

Saç bakım yağları.Zeytinyağı,tatlı badem yağı,argan yağı,çam terebentin..Araştır bunları.

Sac dokulmesi onemli. Aktarlardan yaglari sadece mevsimsel sac dokulmesi ve bakimlar icin alin.

dokulme tipi onemli. Eger mevsimselse yag bakimlarimi ben de tavsiye ediyorum. Ama tibbi birseyse care doktor.

Bepanthene, bemiks, evin ampulleri + argan yagi
Esim yapiyor. Memnun. Dokulmeyi de durduruyor sac da cikariyor.

Bemiksin kokusu ev yaktirir gerci ama olsun.

Sarımsak yağı ve çamterebentin yağının faydasini gördüm. Sarımsaklı şampuan kullandım oda çok iyi geldi. Birde yaklaşık 10 karanfili 1 bardak suda kaynatiyorsun 10 dk sonra onu speeyli bi şişeye koyup banyodan sonra saç diplerine sıkıyorsun. Saç tararkende sıkıyorum günlük hem çok hoş kokusu oluyor.

Merhaba kızlar
Saçlarım çok kuru. Sürekli dökülüyor. Ama normal bir dökülme değil avuç avuç dökülüyor. Doktora gittim vitaminlerim normal çıktı. Saç dökülmesini engelleyecek ne yapabilirim. Sadece uçlarına bakım yapıyorum. Diplerine nasıl bakım yapabilirim?

Sac dokulmenizin suresi ve miktari dokulme tpinizi belirler. 2-3yil yada daha uzun suredir devam ediyorsa, saç tellerinizde incelme varsa, alin çizgisi gibi bolgelerde geriye cekilme gibi sorunlar varsa mevsimsel degildir. Farkli bir cilt doktorunun daha gorusunu almanizi oneririm ozellikle kurulukta bir dokulme sebebi olabilir. Endokrin ve jinekologada gitmenizi oneririm. Yagli bakimlar ise her saç tipine uygun olmayabilir. Saç koklerinin tikanip nefes almasinida engelleyebilir.

Sac dokulmenizin suresi ve miktari dokulme tpinizi belirler. 2-3yil yada daha uzun suredir devam ediyorsa, saç tellerinizde incelme varsa, alin çizgisi gibi bolgelerde geriye cekilme gibi sorunlar varsa mevsimsel degildir. Farkli bir cilt doktorunun daha gorusunu almanizi oneririm ozellikle kurulukta bir dokulme sebebi olabilir. Endokrin ve jinekologada gitmenizi oneririm. Yagli bakimlar ise her saç tipine uygun olmayabilir. Saç koklerinin tikanip nefes almasinida engelleyebilir.

Bu yıl bu kadar yoğun saç dökülmesi yaşadım. Normalde de dökülüyordu ama normal düzeydeydi. Küçük saçlarda çoğalma oldu. Alin cizgim ayni,hatta alın cizgimde kucuk saclarda artış var. Uzun olduğu için bu kadar dokuluyor olabilir mi? Bir de saç derim kuruluktan kaşınıyor. Kepeklenmeye yatkın sac derim var.

Bu yıl bu kadar yoğun saç dökülmesi yaşadım. Normalde de dökülüyordu ama normal düzeydeydi. Küçük saçlarda çoğalma oldu. Alin cizgim ayni,hatta alın cizgimde kucuk saclarda artış var. Uzun olduğu için bu kadar dokuluyor olabilir mi? Bir de saç derim kuruluktan kaşınıyor. Kepeklenmeye yatkın sac derim var.

Siz yinede troid ve hormon tahlilerinizi ihmal etmeyin iciniz rahat etsin. Ama dokulme nedeni sac derisindeki kuruluk probleminden kaynaklaniyor olabilir. Bu konuda ilgili bir doktor bulmaniz gerekmekte ne yazik ki. Cunku cilt doktorlari vitamin takviyesi ve sampuan disinda sac dokulmesi tedavisiyle ilgilenmiyorlar. Birde su icmeyi ihmal etmeyin. Kullandiginiz urunlerde hindistan cevizi olmasina dikkat edin.

Kullandiginiz urunlerde sac derinizde kuruluga neden olabilir. Ornegin bazi sac dokulmesine karsi kullanilan sampuanlarda bu durumla karsilasabiliyorsunuz. Yagli bakimlarda mantiken nemlendirir dusumcesi ile yapiyoruz ama her yag nemlendirmiyor. Ben placenta şampuan ve çam terebentin yagini kullanirken yagli saç tipine sahip olmama ragmen kuruluk yasamistim.

Saç bakım yağları.Zeytinyağı,tatlı badem yağı,argan yağı,çam terebentin..Araştır bunları.
Çam terebentin saçları kurutuyor benim saçlarımı öyle yaptı ben şuan sığır iliğini kullanıyorum içine badem ve zeytin yağıda koydum şükür durdu

Kullandiginiz urunlerde sac derinizde kuruluga neden olabilir. Ornegin bazi sac dokulmesine karsi kullanilan sampuanlarda bu durumla karsilasabiliyorsunuz. Yagli bakimlarda mantiken nemlendirir dusumcesi ile yapiyoruz ama her yag nemlendirmiyor. Ben placenta şampuan ve çam terebentin yagini kullanirken yagli saç tipine sahip olmama ragmen kuruluk yasamistim.
Evet çam terebentin benim yağlı saçları kurutup döktü bir daha mı Allah korusun o yağdan

Sana tavsiyem sıgır iliği kürünü yapman

Ben de bir süredir saç dökülmesi yaşıyorum ve çok üzgünüm gerçekten. Kan tahlillerim normal çıktı sadece demir eksikliğim vardı çok hafif. Onu da 6 aydır takviye ile normale çektik. Bunun dışında panplus şampuan ve tablet verdi dr. Dökülmem durdu. Ama genetik olabilir dedi halbuki ailede herkesin gür ve sağlıklı saçları var

öncelikle geçmiş olsun canım, kadın için saç çok önemli, saçla ilgili bir milyon şey denedim, dökülme uzama vs, neler neler boyadan arınmak için sürekli kestirmiştim, şu an omuzlarımı geçti saçlarım, türlü şampuan da denedim en son insight dökülme önleyici diye bir şampuan keşfettim onu kullanıyorum şu an öyle rahatım ki tamamen bitkisel, önceden yerler saçtan geçilmiyordu moralim bozuluyordu yerleri silerken :KK43: şu an mutluyum, tavsiye ediyorum :KK14:

Merhaba kızlar
1 avuc karanfil
1 kavanoz icine su birlikte koyun 1 gun bekletin kuru yerde
Daha sonra sprey kutusuna bosaltin banyoda veya odanizda surekli dursun elinizin yakin yerinde surekli sac diplerinize sıkin cok ise yariyor bende kullaniyorum cok memnunum aninda cozum

Ben isirgan sarimsak badem çam ve zeytin yagini karitirip sac diplerine uyguluyorum bi gece bekletip oyle yikiyorum...dokulmeye biraz faydadi oldu.sacim yagli ve kepekliydi kepekten eser kalmadi.

Merhaba kızlar
Bende de inanilmazdi ev yatak koltuk araba her taraf benim saclarimdi.kan tahlili yaptirdim ve demir eksikliyi cikti ilac aldim bir ay ve su an ceksem bile cikmiyor mucize gibi

L-Recapin Şampuan ne işe yarıyor?
Şampuanın dermatolojik olarak test edilmiş etken madde kombinasyonu yumuşak bir şekilde temizlik sağlayarak saçları güçlendirmektedir. Böylece saçlar ve saç derisi L-Recapin Tonik uygulamasına en iyi şekilde hazırlanmış olmaktadır.

L-Recapin Tonik ne işe yarıyor?
Tonik size mevcut saç ve saç yoğunluğunuzu korumanızda yardımcı olabilir! L-Recapin toniğin özel bio kompleksi saçların tutunmasına katkıda bulunabilir, saç derisinin beslenmesi ve kan dolaşımını canlandırabilir ve saçların daha uzun süre büyüme aşamasında kalmasına katkı sağlayabilir. Düzenli olarak ve L-Recapin şampuan ile birlikte kullanıldığında bu tonik sayesinde optimal sonuçları elde edersiniz! Bu ürün saçınıza güç ve parlaklık katar ve bakımlı ve canlı bir görünüm kazandırır!

Back
X