Asiri sahiplenme hastaligi

Avid

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2017
268
209
53
kizlar mrb bu konu icin nekadar önemli bilmiyorum ama 27 yasinda 2 yillik evliyim.

Bana ait olan hicbirseyi paylasmayi sevmiyorum. Mesala giymedigim bir tisörttüm mü var, birine hediye edebilecekken ben cöpe atmayi tercih ediyorum. Kimsede bana ait olan birseyi görmeye tahammülüm yok.

Ve bu takintim esim icinde gecerli. Onu ablalarindan kiskaniyorum. Konusmalari bile beni rahatsiz ediyor. Evet yanlis duymadiniz. Tartissalar ben dört köse olacam. O derece.

Bi takintilarimdan nefret ediyorum. Kendime inanamiyorum bazen. Bundan kurtulmanin bir yolu yokmudur. Hayat bana iskence gibi geliyor...

Probleminizin farkında olmanız güzel. Çocuğunuz yok değil mi? Bence çocuk yapmadan bi psikologdan yardım alın yoksa çok zorlanır çocuğunuza da dünyayı dar edersiniz.

Bu çok yanlış ama. Neyseki yanlışınızın farkındasınız. Bence siz yavaş yavaş paylaşmaya başlayın. Fakirlerle yoksullarla paylaşın. Sokak hayvanlarıyla filan da. Ruhunuza iyi gelicek bence. İlk adımı bi atın kötü bişey olmadığını aksine insanı çok iyi hissettirdiğini farkediceksiniz. Ufak tefek kullanmadığınız sevmediğiniz şeylerden başlayın sonra sevdiğiniz şeylerden de verin. Bu sizin nefsinizi terbiyeniz için önemli

Kirmak istemem ama kalbiniz biraz karanlik sanki.,
Sadece takintiyla ilgisi yok.
Eger birilerinin tartismasi hosunuza gidiyorsa uzgunum ama iyi bir insan degilsiniz.
Bence bunlari bi uzmana anlatin

kizlar mrb bu konu icin nekadar önemli bilmiyorum ama 27 yasinda 2 yillik evliyim.

Bana ait olan hicbirseyi paylasmayi sevmiyorum. Mesala giymedigim bir tisörttüm mü var, birine hediye edebilecekken ben cöpe atmayi tercih ediyorum. Kimsede bana ait olan birseyi görmeye tahammülüm yok.

Ve bu takintim esim icinde gecerli. Onu ablalarindan kiskaniyorum. Konusmalari bile beni rahatsiz ediyor. Evet yanlis duymadiniz. Tartissalar ben dört köse olacam. O derece.

Bi takintilarimdan nefret ediyorum. Kendime inanamiyorum bazen. Bundan kurtulmanin bir yolu yokmudur. Hayat bana iskence gibi geliyor...
cok kotu huylar bunlar yenmeye calisin hele kiyafet konusu cok tersiz bu konuda benim verdigim kiyafetin haddi hesabi yoktur ustunde etiketiyle bile verdiklerim oldu kizimin esimin yeni yeni cok verdim.esiniz konusuda ilginc neden kiskaniyorsunuz ki bosverin konussunlar ne olacakki esinizin size karsi sevgisimi azalacak

Konuyu başka biri açsa belki ne itici ya derdim ama senin yazını tebessüm ile bitirdim :) :)

Dürüstlükte nirvana yapmışsın :)

Insanin kendisinin farkinda olmasi buyuk erdemdir

Guzel bir giris kismindan sonra simdi verip veristirebilirim sanirim :halay:

Sizin bahsettiginiz seyler takinti degil bence en acilinden tedavi olunup duzeltilmesi gereken ozellikler
Benim mantigim hicbir sekilde almaz mesela es kisisini kardesten kiskanmayi yani can onlar yahu , benim bir kizim bir oglum var , ileride oglumun esi kizimi kiskanacak olsa var ya paralarim ben o kizi ( sonra neden kaynana oluyor insanlar )

Bende sevdiğim insanı çok sahiplenirim :KK70: ama kısıtlamalar kısıtlamaları doğurur. İçten içe kıskanıp sahiplenseniz bile bu duyguya odaklanmayın. Onlar kardeş konuşmaları lazım birlikte vakit geçirmeleri lazım vs tarzında cümleleri sürekli kendinize söyleyin.

Ben napayım sevgilimin ablası kardeşine bayılıyor resmen :KK70: aralarındaki sevgi mükemmel. Takmaya kalksam mahvolurum o yüzden kendimi rahatlatıyorum :)

Eşiniz için çok kıymetlisiniz :) kardeşiyle arkadaşlarıyla da vakit geçirsin zaten sürekli yanınızda olan sizsiniz.

Bende eşyalarıma çok kıymet veririm ama ufaktan paylaşmaya başlarsanız aslında paylaşmanın ne kadar kolay olduğunu görürsünüz :)

Bağlanmak sahiplenmek dozunda güzel :) ben sürekli kendimi rahatlatıyorum sizde deneyin işe yarar belki

Tişört olayı abartı ama ben de eşim ailesindense benimle daha samimi olsun isterim ki bunu bence her kadın ister. Kaldı ki benim eşimin ailesiyle aram çok iyi, maşallah hiç sorunumuz yok. Yine de bana daha yakın olsun istiyorum :) Arası kötü olanların senin gibi düşünmesi pek de anormal değil bence..
Şu an düşünmüyoruz ama yarın bir gün bebeğimiz olunca açıkçası ben kendimden korkuyorum. Bebeği başkalarının kucağına alması, öpmesi olayına kıskançlıktan değil de karakterimden kaynaklı katlanamam gibi geliyor. Yani bebeğe başkalarının dokunması, mıncıklaması beni rahatsız eder. Seninki bunun biraz daha vahimi sanırım :)

Back
X