Birkaç gündür hamilelikten şüpheleniyordum ovula test ile az önce test yaptım adetime 4 gün var c kösemi pembe oldu Tlısmı da idrar damlatır damlatmaz böyle basıl anlatsam çubuk gibi ama renksiz bişey oluştu test bozuk anlamına mı geliyor bu?
Çok çok dikkatli bakılınca görünüyor renk yok gibi zaten çizgi bu arada gebelik planım yok eşim istiyor ben istemediğim için geri çekilme yapıyor o da son günlerde öğrendim ki korunma yöntemi değilmiş
Ben tam olarak goruyorumda goremiyorumun arasinda kaldim ya. Cok net degil. Adete 4 gun var bide. Hakkinda hayirlisi olsun ama 2 gun sonra sabah idrar ile tekrar bi test yap. Eger hamileysen daha belirgin bi cizgi olmasi gerekir. Geri cekilme yontemi gercekten guvenilir degil, on bosalmadan hamile kalanlar var. Hamilelik dusunmuyorsan daha guvenilir bir metodla korun..
5 aylık evliyim uzun bir birliktelikten sonra oldu tayin nedeniyle hakkarideyiz en azından görev süresi bitene kadar düşünmüyordum açıkçası eşim de geri çekilme falan net ben kendimi biliyorum diyodu birkaç belirti sonucunda yapayım dedim sizce 5 Eylül regl günüm o gün tekrar mı test yapayım? Bu arada ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim.
Rica ederim ne demek, eger bekleyebilirsen 5 eylulde yap derim. Gercekten hamileysen hamilelik hormunu (HCG) her gun dahada arttigi icin 2 veya 3 gun sonrads test yapabilirsin. bazen hayir bildigimiz bize şer, şer bildigimiz bize hayir oluyor, sizinde hakkinizda hersey hayirlisi olsun :) test yapinca bildirsen bende merak ederim )
Rica ederim ne demek, eger bekleyebilirsen 5 eylulde yap derim. Gercekten hamileysen hamilelik hormunu (HCG) her gun dahada arttigi icin 2 veya 3 gun sonrads test yapabilirsin. bazen hayir bildigimiz bize şer, şer bildigimiz bize hayir oluyor, sizinde hakkinizda hersey hayirlisi olsun :) test yapinca bildirsen bende merak ederim )