merhaba öncelikle,
Önceden pamuk , hiç ses çıkarmayan bir insandım. (bu seferde vur ağzına al lokmasına gözüyle bakılıyordum gerçi) sonra sonra yaşım ilerledikçe. yaşadıklarım filan derken. ben tahammülsüz. her şeye çabuk sinirlenen. tepki gösteren biri oldum. bu seferde uç nokta. önceki halimi de sevmiyorum tabi tepkisiz olmak. ses çıkarmamak o da iyi bir şey değil. öyle de olmak istemem. orta yolu bulamadım sanki. bugün yine bir şeye sinirlendim patladım. keşke daha sakin kalıp, tepki göstersem diyorum. ama yapamıyorum sanki. hemen parlıyorum. saman alevi gibi değilim. sönmüyor. şuan hala devam ediyor. kafamda hala sorguluyor sorguluyor duruyorum. sonra da kızıyorum kendime daha sakin kalarak tepkini göstersene diyorum ama yapamıyorum. nolcak bu durumum. Nasıl aşılır.
dipno:bu arada her şeye sinirlenmiyorum yanlış anlaşılma olmasın. bana haksızlık yapıldığında , görmezden gelindiğimde yani şahsıma bişey yapıldığında sinirleniyorum. mesela yemek tuzsuz geldi diye sinirlenmem
teşekkür ederim. zamanla düzelir mi bilmiyorum. tepkilerimin fazla olduğunun farkındayım. meditasyon filan yapcamBazı dönemlerde böyle olunuyor. Zamanla düzelirsiniz farkında olmanı bile bir adım
yazım dilimde ne var anlayamadım. neyse değilim.Yazim dilinizdeki gibi tutuk biri misiniz normalde de?
yazım dilimde ne var anlayamadım. neyse değilim.
anladım farketmemişim açıkçası. aslında kendimi ifade etmede iyi olduğumu düşünüyorum ama anlaşılamadığım zamanlarda oluyor maalesef. farklı bakış açısı teşekkür ederim. böyle düşünmemiştim. hayır size sinirlenmedim soru sordum sadece anlamadığım için :)Virgulle bolunebilecek bircok yerde nokta kullanmissiniz. Bunun sebebi konusma dilinizi, yazim dilinize yansitmaniz olabilir diye sordum.
Eger boyle tutuk biriyseniz, kendinizi ifade edememekten ya da yeteri kadar ifade edememekten kaynakli sinirli birine donusmus olabilirsiniz.
Derdinizi anlamaya cozum önermeye calisiyorum ama anladigim kadariyla bana da sinirlendiniz?
anladım farketmemişim açıkçası. aslında kendimi ifade etmede iyi olduğumu düşünüyorum ama anlaşılamadığım zamanlarda oluyor maalesef. farklı bakış açısı teşekkür ederim. böyle düşünmemiştim. hayır size sinirlenmedim soru sordum sadece anlamadığım için :)
İnsansınız, tabi ki haksızlık yapildiginda sinirleneceksin. Sinirlenmesen anormal olurdu. Konuyu okuyunca aklıma dün ailemin bana yaptığı haksızlık ve sözünde durmama, saygisizlik geldi. Gerçekten o kadar sinirlendi ağladım ve gemileri yaktım ki hiç bu kadar sinirlendiği mi hatirlamiyorum uzun zamandır. Bazen kendimizi ifade etmemize gerek yoktur, çünkü onlar öyledir. Değişmez, biz de haksızlığa tahammül edemediğimiz için sinirleniriz. Ama bunun sürekli olması normal değil, illaki o insanlarla çözemediğiniz birşey vardır.merhaba öncelikle,
Önceden pamuk , hiç ses çıkarmayan bir insandım. (bu seferde vur ağzına al lokmasına gözüyle bakılıyordum gerçi) sonra sonra yaşım ilerledikçe. yaşadıklarım filan derken. ben tahammülsüz. her şeye çabuk sinirlenen. tepki gösteren biri oldum. bu seferde uç nokta. önceki halimi de sevmiyorum tabi tepkisiz olmak. ses çıkarmamak o da iyi bir şey değil. öyle de olmak istemem. orta yolu bulamadım sanki. bugün yine bir şeye sinirlendim patladım. keşke daha sakin kalıp, tepki göstersem diyorum. ama yapamıyorum sanki. hemen parlıyorum. saman alevi gibi değilim. sönmüyor. şuan hala devam ediyor. kafamda hala sorguluyor sorguluyor duruyorum. sonra da kızıyorum kendime daha sakin kalarak tepkini göstersene diyorum ama yapamıyorum. nolcak bu durumum. Nasıl aşılır.
dipno:bu arada her şeye sinirlenmiyorum yanlış anlaşılma olmasın. bana haksızlık yapıldığında , görmezden gelindiğimde yani şahsıma bişey yapıldığında sinirleniyorum. mesela yemek tuzsuz geldi diye sinirlenmem
Bedenimizdeki enerji merkezlerimizde dengesizlik olduğunda ruh halimiz uçlarda gezinebiliyor.merhaba öncelikle,
Bu durumunuzdan sikayetciyseniz bir yardım alabilirsiniz. Haksızlık yapildigi zaman herkes sinirlenebilir bu normal acikcasi ama ifade yonteminiz ilk sinirlenip kirip dokmek olmamali. Baktiniz karsinizdaki insan sizi kaale almiyor sınırınınızı ciziniz. Orayi terkedin ve derin nefes alip verince sakinlesirsiniz. Bu karsinizdaki insani sinirlendirir bu sefermerhaba öncelikle,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?